Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
no i teraz dobra rada jak to zmienić😉
w związku z tym mam pytanie, czy wujek dobra rada wie, że w tej mierze punkty są przyznawane za to, że kupujący zadają pytania🤔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
@KOGIEL_T Jaka rada powinna pojawić się Twoim zdaniem?
@w_kiwi nie wiem jaka🤔, ale ta porada mówi co zrobić, aby kupujący NIE zadawali pytań, więc jest sprzeczna z założeniem, bo w tej mierze dostaje się punty za to, że pytania są, to tak jak bym Ci radził, że jak nie chcesz premii, to musisz lepiej pracować😉
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KOGIEL_T No właśnie. Czy szanowne Allegro zdaje sobie w ogóle sprawę co robi używając takiego a nie innego systemu punktacji, czy jest to zawoalowany sposób na obniżanie jakości drobnym sprzedającym? Mam niszową, niewysoką sprzedaż, moje oferty są jasne, przejrzyste, z realnymi dobrej jakości zdjęciami, więc nie mam praktycznie żadnych pytań od klientów (a tym bardziej dyskusji). Ostatnie pytanie otrzymałem miesiąc wcześniej. Jeszcze wczoraj miałem 340 punktów, dziś, gdy minął miesiąc od ostatniego pytania, mam spadek o 100 punktów - powód podany przez Allegro ŚREDNI CZAS ODPOWIEDZI 0 godzin. Brawo WY.