Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam.
Wystawiam przedmioty które chciała bym sprzedać. Sprzedaż prywatna, więc nie ma możliwości zaznaczenia że wystawiam fakturę VAT. A po kliknięciu w przycisk " wystaw " otrzymuję taki oto komunikat:
Niepoprawnie wypełniony formularz - Prowadząc sprzedaż na koncie zwykłym (nie zarejestrowanym jako konto firma), nie możesz deklarować opcji wystawienia faktury w warunkach oferty.
I co mam z tym zrobić?
@cztery_bez_atu gdzie dokładnie o to pytałaś?
Tutaj na gadane. Około 2 tygodnie temu, do chwili obecnej nie otrzymałam odpowiedzi.
@cztery_bez_atu niestety nie znalazłam tego wątku, więc będę potrzebować jeszcze od Ciebie zrzutu całego ekranu z tym komunikatem (wraz z widoczną datą i godziną).
Sorry.
Skasowałam już szkic, ponowiłam cały proces wystawiania i bez wprowadzania zmian za którymś kolejnym razem wreszcie przeszła
@cztery_bez_atu jeśli korzystałaś ze szkicu być może to była pozostałość po koncie firmowym. W każdym razie, gdyby sytuacja się powtórzyła, daj proszę znać. Będziemy to wyjaśniać.
\
Problem ponownie zaistniał, więc przesyłam zrzut.
@cztery_bez_atu Dziękuję za zrzut, zgłoszę to do Działu Technicznego i dam Ci znać, kiedy dostanę odpowiedź
@cztery_bez_atu Niestety nie udało nam się w żaden sposób powtórzyć tego błędu. Proszę, żebyś w pierwszej kolejności standardowo spróbowała skorzystać z innej przeglądarki (najlepiej w trybie incognito) lub wyczyściła wszystkie pliki cookies w obecnej przeglądarce.
Jeżeli to nie pomoże, to poproszę, żebyś przesłała zrzuty ekranu lub nagranie ekranu krok po kroku z wykonywanych czynności wraz z widocznymi wszystkimi polami w formularzu wystawiania oraz ewentualnym komunikatem o błędzie. Prośba, aby na zrzutach/nagraniu było widoczne całe okno przeglądarki oraz data i godzina.
Jak bociany o tej porze roku tyłem naprzód wrócą z cieplych krajów do Polski to allegro stanie się bezbłędne