Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Czy został już rozwiązany problem złego wyświetlania czasu dostawy dla PP? Oczywiście kilka przykładowych ofert:
12571786098
12571755821
12571775000
Liczy dostawę po nowym roku, gdzie paczki spokojnie doszłyby przed sylwestrem.
tak wiem nie jestem rekinem biznesu, tak wiem nie nadaję PP dużo paczek, tak wiem że jestem płotką i macie mnie gdzieś, ale od wczoraj zgłaszany jest problem i olewka.
Wszyscy biorą urlopy i wolne na PP na święta.
@folkowy-slesin Cześć. Zadeklarowałeś czas wysyłki w ciągu 2 dni roboczych. Czas przewozu paczki wynosi kolejne 2 dni robocze. Do tego okresu dochodzą dni wolne od pracy.
2 dni robocze + 2 dni przewozu to wychodzi 30.12
Wczoraj kontaktowałam się z pomocą i w odpowiedzi o godz. 20 miałam czas dostawy 5 dni, a dziś jest 11 dni, o co tu chodzi?
Wczoraj dostawa 11 dni (po nowym roku) a dziś uwaga samo się naprawiło dostawa w przyszłym tygodniu przed sylwestrem. Można prosić o wyjaśnienie???????
@folkowy-slesin Algorytm przelicza czas dostawy na bieżąco, biorąc pod uwagę również faktyczne dane dotyczące realizowanych przez Ciebie zamówień. W związku z tym informacje dostępne w ofertach mogą się zmieniać.
Przepraszam jeszcze jakieś kosmiczne wyjaśnienia? Od wczoraj mam 3 różne wyjaśnienia tego samego problemu pokazywania realnego czasu wysyłki:
1 - tu powyżej "Zadeklarowałeś czas wysyłki w ciągu 2 dni roboczych. Czas przewozu paczki wynosi kolejne 2 dni robocze. Do tego okresu dochodzą dni wolne od pracy. "
2 - na mejlu "Widzę, że faktycznie widnieją w tych ofertach wydłużone czasy dostawy. Jest to spowodowane ty, że nie miała Pan podanych konkretnych godzi dla konkretnych przewoźników, więc czas dostawy został wydłużony. Ze względu na okres świąt, ten czas się wydłuża."
3 - to powyżej.
W jaki sposób algorytm oblicza, że dziś wyślę paczkę szybciej niż wczoraj?
@folkowy-slesin Odpowiedzi, które otrzymałeś nie są sprzeczne. Tutaj znajdziesz szczegóły dotyczące tego jak obliczany jest przewidywany czas dostawy w ofertach. Zarówno Twoje deklaracje, jak i faktyczny czas realizacji zamówień oraz deklaracje przewoźników (zmieniane w okresie przedświątecznym) moją wpływ na działanie algorytmu.