anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PP dostawa za 11 dni

folkowy-slesin
#11 Animator#

Witam,

Czy został już rozwiązany problem złego wyświetlania czasu dostawy dla PP?  Oczywiście kilka przykładowych ofert:

12571786098

12571755821

12571775000

Liczy dostawę po nowym roku, gdzie paczki spokojnie doszłyby przed sylwestrem.

tak wiem nie jestem rekinem biznesu, tak wiem nie nadaję PP dużo paczek, tak wiem że jestem płotką i macie mnie gdzieś, ale od wczoraj zgłaszany jest problem i olewka.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Wszyscy biorą urlopy i wolne na PP na święta.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@folkowy-slesin Cześć. Zadeklarowałeś czas wysyłki w ciągu 2 dni roboczych. Czas przewozu paczki wynosi kolejne 2 dni robocze. Do tego okresu dochodzą dni wolne od pracy. 

oznacz moderatorów

folkowy-slesin
#11 Animator#

2 dni robocze + 2 dni przewozu to wychodzi 30.12

Wczoraj kontaktowałam się z pomocą i w odpowiedzi o godz. 20 miałam czas dostawy 5 dni, a dziś jest 11 dni, o co tu chodzi?all.JPG

oznacz moderatorów

folkowy-slesin
#11 Animator#

Wczoraj dostawa 11 dni (po nowym roku) a dziś uwaga samo się naprawiło dostawa w przyszłym tygodniu przed sylwestrem. Można prosić o wyjaśnienie???????aaa.JPG

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@folkowy-slesin Algorytm przelicza czas dostawy na bieżąco, biorąc pod uwagę również faktyczne dane dotyczące realizowanych przez Ciebie zamówień. W związku z tym informacje dostępne w ofertach mogą się zmieniać. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

folkowy-slesin
#11 Animator#

Przepraszam jeszcze jakieś kosmiczne wyjaśnienia? Od wczoraj mam 3 różne wyjaśnienia tego samego problemu pokazywania realnego czasu wysyłki:

1 - tu powyżej "Zadeklarowałeś czas wysyłki w ciągu 2 dni roboczych. Czas przewozu paczki wynosi kolejne 2 dni robocze. Do tego okresu dochodzą dni wolne od pracy. "

2 - na mejlu "Widzę, że faktycznie widnieją w tych ofertach wydłużone czasy dostawy. Jest to spowodowane ty, że nie miała Pan podanych konkretnych godzi  dla konkretnych przewoźników, więc czas dostawy został wydłużony. Ze względu na okres świąt, ten czas się wydłuża."

3 - to powyżej.

W jaki sposób algorytm oblicza, że dziś wyślę paczkę szybciej niż wczoraj?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@folkowy-slesin Odpowiedzi, które otrzymałeś nie są sprzeczne. Tutaj znajdziesz szczegóły dotyczące tego jak obliczany jest przewidywany czas dostawy w ofertach. Zarówno Twoje deklaracje, jak i faktyczny czas realizacji zamówień oraz deklaracje przewoźników (zmieniane w okresie przedświątecznym) moją wpływ na działanie algorytmu.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów