Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry!
Niestety za szybko podałem swój adres E-mial dla kupijącego. Ta sama osoba prosiła mnie o e-mial na dwóch różnych ofertach. Co mam zrobić?
Teraz dostaniesz maila zwrotnego z linkiem więc nie klikaj w nic tylko usuń.
Czy Allegro może jakoś tych ludzi blokować?
tutaj to samo też prosi o maila
@pil1op Zablokowaliśmy oba konta.
Bardzo dziękuję za szybką reakcję!
Kolejna próba wyłudzenia danych od nowego konta…
Na okrągło przychodzą mi wiadomości o tej samej treści aby wyłudzić ode mnie dane…
Kiedyś aby się zarejestrować na Allegro potrzebny był szereg danych i wtedy przychodził list z kodem aktywacyjnym a teraz każdy może się zarejestrować?
@pil1op Rozumiem Twój punkt widzenia - pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji i cały czas blokujemy konta wyłudzaczy.
Tak, allegro blokuje takie konta. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ktoś kto nie jest wyczulony na praktyki oszustów łatwo może się nabrać. Widać że mail przychodzi napewno nie z Allegro.
Osoby starsze i nieostrożne nogą stracić wszystkie oszczędności przez tych gnoi. A najgorsze jest to, że te cwaniaczki są przeważnie spoza granic naszego kraju.
Ja zostałam w ten sposób okradziona wczoraj. Też ci sami kupujący, też podałam adres e-mail, po otrzymaniu wiadomości otwarłam ją i już było "pozamiatane" wyczyścili mi konto 😞
@joasiapazera_83 Bardzo mi przykro 😞 Zgłoś proszę tę sytuację tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=ad72cbbb-fdaf-464c-8e73-b594ab339c50&subjectId=739f3471-a...
To znaczy po kliknięciu na link zainstalowało Ci się coś na tel/komputerze? Czy po kliknięciu przekierowali Ciebie do strony gdzie podawała jakieś dodatkowe dane?