Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Proszę o dodanie marki Tilt do mat ochronnych pod krzesło:
Allegro, Firma i usługi, Biuro i Reklama, Meble biurowe, Akcesoria, Maty ochronne
(mamy już nas dodanych do kategorii podkładki pod mysz, a teraz wchodzimy z nowymi produktami - matami pod krzesło) :
Z góry dziękuję - i pozdrawiam,
Rafał Kostro
@Tilt_Holding Zgłoś tę potrzebę przez narzędzie, które opisywaliśmy tutaj. W tym poście znajdziesz wszystkie niezbędne wskazówki.
Super, dzięki - dopytam tylko, ile mniej więcej się czeka na akceptacje? Miałem nadzieję wrzucić nowe aukcje dzisiaj - a szczerze mówiąc nie chce teraz wrzucać z "inna" a potem zmieniać masowo
@Tilt_Holding Nie jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć. Zgłoszenia są rozpatrywane najszybciej jak to możliwe.
Hejka,
Zgłosiłem nową markę 12stego maja, nadal 0 info czy coś się z tym dzieje, możesz podpytać na kanałach wewnętrznych firmy? Marka "Tilt", kategoria Maty ochronne pod krzesło
@Tilt_Holding to może chwilę potrwać. Zgłoszenia rozpatrywane są w kolejności wpłynięcia do systemu, więc ich czas jest zależny od ilości spraw.
nadal nic, brak kontaktu, brak dodania marki - czy możecie sprawdzić co się dzieje?
@Tilt_Holding a czy dostałeś potwierdzenie tego zgłoszenia z jego numerem?
Dzień dobry.
Jeśli można w tym wątku. Około 20 maja zgłosiłam dwie własne marki w trzech kategoriach. Jednak do tych zgłoszeń nie otrzymałam potwierdzeń.
Pozdrawiam
Nie dostałem potwierdzenia - nigdzie w dokumencie który mi podaliście nie jest napisane że wysyłacie jakieś potwierdzenie...
Aczkolwiek, przy próbie ponownego wysłania, nie puszcza z komunikatem że wartość jest w trakcie rozpatrywania. Miało być 2 tyg. jest już miesiąc.
Cześć @Tilt_Holding i @IzMarAn, dziękuje za zgłoszenia.
Konsultuję status Waszych zgłoszeń z zespołem odpowiedzialnym za ten aspekt.
Jak tylko otrzymamy więcej informacji, powiadomimy Was.