anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o zmianę nazwy produktu

mdrogeria
#21 Demiurg#

Błąd w nazwie w katalogu , ja już nie mam siły na zgłaszanie nr: 14848700385 EAN (GTIN): 5900002631477

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria Ma być płyn a nie balsam, tak? Zgłosiłam taką zmianę.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@nat_not tak , ma być płyn lub woda po goleniu 😀

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@nat_not znowu błąd w naliczaniu łapek na forum w tym momencie @mdrogeria ma 217 łapek dla przykladu klepnę mu tu 3 szt i dalej nie pokazuje zmiany ilości lapek

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@nat_not a nawet lepiej bo poleciało mu w dół co wy tam wyczyniacie z tym łapkowaniem to ja nie wiem?

Screenshot_20231207_130015_Chrome.jpg

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@az1rael mało tu ostatnio bywam  ,stąd i ranking poleciał w dół .

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Bo ida swieta i zarabiasz na chleb @mdrogeria generujesz przychody bo teraz bedzie boom. Ale jak ci wrzucam lapke to powinno od razu podniesc a nie patrze i stoi wczoraj w ramach sprawdzenia wrzucilem ci kilka na losowe wypowiedzi by zerknac czy zareagowalo i nic. Chyba ze allegro mnie podejrzewa ze ci sztucznie staty pompuje bo wiekszosc moich  lapek dostajesz z 2 powodow duzo piszesz i z sensem a czesto z umocowaniem w orzepisach to co mam nie dac @kostas11 tez wrzucalem sporo za to samo tylko on juz zawija sie z allegro i cos malo co pisze to i mu spadlo spokojnie tez moge przypunktowac @pecela za duza wiedze na temat przepisow o wysylkach i znajomosci przewoznikow i @medalik_2009 bo obaj tez jak cos napisza to i mozna sie cos nauczyc o przepisach i interpretacji bo podaja podstawy prawne. Madrego jak cos napisze to warto nagrodzic a np lew za poltora roku dostal odemnie 1 lapke

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@az1rael Jeśli jutro nadal będzie problem (dzisiejsze "w punkty" się nie pojawią) daj nam znać. Będziemy to weryfikować.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@nat_not żeby to stwierdzić czy dodalo i czy ujęło to musiałbym wiedzieć ile mu jutro poleci po uplywie miesiąca wtedy np skompensowałbym mu tą samą ilość w ciągu dnia i zobaczył czy licznik łapek stanął bo wygasłe się wyzerowaly z przyznanymi. Ja to widzę na bieżąco jestem na głownym ekranie formum patrze np ile @mdrogeria ma lapek powiedzmy 217 jak teraz było wchodze w posta widze ze napisal cos sensownego wale lapke wracam na glowna strone forum widze ze stoi licznik zaraz przetestuje znowu mamy w watku 1 niepodlapkowana jego wypowiedz

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

 zrzut sprzed lapki dalem lapke mdrogeria

Screenshot_20231207_133745_Chrome.jpg

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Screenshot_20231207_133811_Chrome.jpg

 zrzut po lapce

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Zeby nie bylo minela minuta na kolejnym zrzucie nadal stoi 211

Screenshot_20231207_134017_Chrome.jpg

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@nat_not zwykle leci instant lapka klikam i sie nalicza w sekunde... zaraz zobacze czy u ciebie naliczylo.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@nat_not a tobie sie naliczylo od razu po odswiezeniu strony 

Screenshot_20231207_134253_Chrome.jpg

Screenshot_20231207_134415_Chrome.jpg

 no chyba ze to nie odemnie akurat poleciało

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czy w końcu coś zrobicie z tytułem oferty w katalogu ???

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@mdrogeria zrobią ci prezent na święta i zmienią ale do świąt trochę jeszcze trza poczekać 😉 powiem ci że się już cuda na moim koncie dzieją... łapki już standard poszlo zgloszenie teraz nie nalicza nikomu i od nikogo, znikają mi wątki z mojej aktywności, forumowy stalker nas obrzucil stekiem pomówień jako towarzystwo wzajemnej adoracji na forum że se staty pompujemy az ten wątek poszedł pod kastrację etc 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@az1rael nie zawijam się, święta, paczki idą w setki dziennie to i nie ma czasu pisać 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@kostas11 pisałeś że z allegro nie że ogólnie upadłość  pamiętam 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@az1rael tak sprzedaży na allegro nie rozwijam bo to nie ma sensy, ale tu będę dalej 😄 Po prostu teraz mam urwanie głowy 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów