Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuję wystawić ofertę po raz pierwszy, ale wyskakuje mi komunikat:
@Methrylis nie masz całego błędu? To raczej wygląda na próbę wystawienia oferty z produktem który został z allegro "usunięty" to w sumie częsta sytuacja.
@sl-aw-ek zgadza się, ale to niemożliwe, bo ten produkt nigdy nie był wcześniej wystawiany. To nówka sztuka, że tak to ujmę. I to całość błędu, nie ma nic więcej.
@Methrylis chwilowo ogólnie allegro średnio działa - może warto odczekać.
"ten produkt nigdy nie był wcześniej wystawiany" - no ale podczas tworzenia oferty automatycznie jest tworzony produkt, może allegro było w stanie utworzyć nowy produkt (stąd identyfikator w odpowiedzi) ale nie było w stanie powiązać go do oferty.
@sl-aw-ek właśnie widzę, że jest jakaś awaria, więc mam nadzieję, że to przez to. Ale i tak dzięki!
@sl-aw-ek racja, @Methrylis podaj trace id jeżeli jesteś w stanie. Zweryfikowałam produkt id i jest on w naszym katalogu produktów. Obecnie mamy przejściowe problemy z działaniem platformy, także sugeruję, żebyś zaczekała pół godziny i spróbowała ponownie. Możliwe, że problem jest związany z globalną awarią.
@Methrylis dodaj proszę zrzut ekranu z tym komunikatem.
@Syrena_zT może lepiej poproś o trace-id? Co da Ci zrzut ekranu z zewnętrznego oprogramowania?
@sl-aw-ek niestety ja żaden informatyk, więc tu nie pomogę. Publikuję przez API, ale to nie ja zajmuję się jego wewnętrzną obsługą.
@Syrena_zT na szczęście już nieaktualne, być może to faktycznie było powiązane z tą ogólna awarią. Ale dziękuję za odpowiedź