anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem w korespondencji z Allegro

biotina_pl
#9 Pomysłodawca#

Proszę o pomoc !! Czy załatwiał ktoś jakąś sprawę z tym konsultantem [edycja]?? Nie mogę od człowieka od trzech miesięcy wyegzekwować konstruktywnej pomocy. Po wielu emailach zgodziłem się już na jego propozycję . Mimo, że krzywdzące mnie rozwiązanie ale przyjąłem warunki. Poprosiłem o dokumenty i instrukcję jak technicznie tego dokonać . Chodziło o zapłatę za inny podmiot. Poprosiłem o ewentualną Fv nr. konta i niezbędne dokumenty i procedury do tej operacji. Minęło kolejne 20 dni i żadnego odzewu ze strony tego Pana. 

Pomóżcie proszę jak mogę skontaktować się może z jego przełożonym lub inną osobą która jest kompetentna żeby sprawę doprowadzić do końca. Ja rozumiem , że sprawa wykracza po za schemat odpowiedzi jakie mają konsultanci ale temat już rozwiązaliśmy i chciałbym doprowadzić do końca. Ja też potrzebuję kilka dni organizacyjnych a to trwa w nieskończoność. Rozumiem, że ten Pan nie dba o moje finanse ale że nie dba również o finanse pracodawcy to zaskakujące. 

Bardzo będę wdzięczny za pomoc z góry dziękuję 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Może wy znajdziecie tego jegomościa  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

biotina_pl
#9 Pomysłodawca#

Moderator powycinał mi imię i nazwisko konsultanta o którego mi chodzi , nie wiem co taka cenzura ma na celu ? Czy to jest jakaś tajna organizacja ? Nawet w marketach są plakietki z imieniem. A to konkretna osoba z imienia i nazwiska ponosi odpowiedzialność a nie robot czy pan X. Pan Artur juz nie podam nazwiska, więc jak bez danych mam otrzymać jakąś pomoc ?

oznacz moderatorów

biotina_pl
#9 Pomysłodawca#

I to nie jest problem w korespondencji z allegro jak to sobie zatytułował moderator tylko z konkretnym Panem Arturem !

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@biotina_pl Konsultant podpisuje się imieniem i nazwiskiem w korespondencji z Tobą, ale nie wyraził zgody na upublicznianie tych danych, dlatego je usunęłam. Jednocześnie pamiętaj, że każdy nasz pracownik, który się z Tobą kontaktuje, robi to w imieniu Allegro. 

Utrzymujesz, że nie masz związku z kontem, którego zadłużenie chcesz opłacić. My mamy inne informacje na ten temat. 

Zaznaczam też, że upublicznianie szczegółów sprawy, w tym podawanie nazwisk osób zaangażowanych w jej wyjaśnienie, nie przyspieszy całego procesu. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

biotina_pl
#9 Pomysłodawca#

Wy zawsze utrzymujecie, że mam związek z kontem mimo, że macie przesłane wszelkie dokumenty. Ale pomijając tą sprawę już zgodziłem się na wniesienie opłat za konto z którym kiedyś owszem byłem związany natomiast od dawna nie jestem a na pewno nie mam dostępu do danych firmy jak np. nr kont 

A za każdą decyzją i działaniem nie stoi Allegro tylko konkretna osoba z imienia i nazwiska i to ona ponosi odpowiedzialność zarówno nagrody jak i uwagi co do swojej działalności. Ja wiem że wygodnie jest się zasłaniać korporacją . Wielokrotnie prosiłem o kogoś innego który jest bardziej biegły w temacie ale niestety z mizernym skutkiem.  I nie rozumiem dlaczego już mimo przyjętych prze ze mnie warunków sprawę wałkujemy tyle czasu ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@biotina_pl Przekazałam do odpowiedniego zespołu prośbę o ponowny kontakt z Tobą w sprawie blokady konta. Jednocześnie jak widzę chodzi tutaj o problem z kontem powiązanym. Dane do spłaty zadłużenia znajdziesz po zalogowaniu się na konto, na którym należność jest naliczona.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

biotina_pl
#9 Pomysłodawca#

Z powiązanym tylko z punktu widzenia Allegro . To jest inna firma i ja już zgodziłem się pospłacać tamten dług ale przecież nie mam dostępu do tego konta bo to nie moja firma. a rozstaliśmy się w nienajlepszych stosunkach co tu trudno zrozumieć ,że na każdą odpowiedź od Pana [edycja] muszę czekać 3tygodnie chociaż może i dłużej bo do dziś nic mimo, że już przyjąłem te warunki.

oznacz moderatorów

biotina_pl
#9 Pomysłodawca#

Pan Artur swoją opieszałością w działaniu działa na niekorzyść zarówno moją jak i Allegro. Z tego co wiem to możliwe są kroki prawne w stosunku do tej osoby.

oznacz moderatorów