Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry,
mam palącą sprawę. Od tygodnia nikt nie jest w stanie zaktywować mi konta. Otrzymałem maila z informacją iż konto zostało pozytywnie aktywowane, jednak w zakładce nadal trwa weryfikacja firmy. Jest to o tyle istotne iż nie mogę mieć przez to smarta, ani kuriera allegro, co psuje mi powiązanie między moim sklepem internetowym a Waszym portalem wystawiając kuriera po niższych cenach niż mam w umowie bezpośredniej - tak mniemam.
Wysyłałem dwa zgłoszenia. Na pierwsze odpowiedziano mi, że zweryfikują to i dostanę odpowiedź. Druga wysłaną dzisiaj, na którą odpowiedzi nie otrzymałem.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam.
W panelu "konto firmowe"
Otrzymałem odpowiedź na zgłoszenie 22372102. Sprawa została prawie rozwiązana. Prawie, wysłałem odnośnie tej sprawy odpowiedź wraz z potrzebną dokumentacją, której nie było. Mogłaby Pani zerknąć, czy owe dokumenty dotarły i zakończyć procedurę aktywacji konta?
@LSP_PL Tak, Twoja wiadomość do nas dotarła, ale poczekaj jeszcze na oficjalną odpowiedź od naszego pracownika. My tutaj, na Allegro Gadane, niestety nie możemy zakończyć procesu aktywacji Twojego konta, ale nasi doradcy na pewno niebawem się z Tobą skontaktują w tej sprawie.
Dobrze, w takim razie dziękuje za sprawną odezwę.
Zakończę temat jak tylko dostanę odpowiedź od techników.
Pozdrawiam!
Dzień Dobry,
mijają dni, moje konto nadal nie jest zweryfikowane a zacząłem już sprzedaż ;).
@LSP_PL Cześć! Poprosiłam o odpowiedź w Twojej sprawie. Przepraszam Cię, że musisz czekać i proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.
I jak wygląda sprawa?
Z poprzednimi kontami jakie otwierałem nie miałem takich problemów i w ciągu trzech dni miałem załatwioną sprawę.
Tutaj leci już drugi tydzień. Czy można poprosić techników o aktywowanie tego konta? Dostaliście wymagane dokumenty więc sądzę, iż to kwestia kilku kliknięć, jeżeli to system ma z tym problem.
Pozdrawiam.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień Dobry,
bardzo proszę o weryfikacje konta, bo przyznam szczerze, to są już jaja.
Codziennie się proszę o przeklikanie konta na firmowe. Odbijam się od ściany, mimo poprawek, których ode mnie wymagacie.
Trzy tygodnie to lekka przesada.
Pozdrawiam.