Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, właśnie okazało się, że mam problem ze ściągnięciem zamówień do Managera Przesyłek na stronie InPost. Pojawia się komunikat: "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!" .. Oczywiście, że połączyłeś, skoro od zawsze wysyłam tak przesyłki 🙂 Czy ktoś ma podobny kłopot?
@KsiazkowaDziupla Spróbuj proszę usunąć InPost z powiązanych aplikacji, a później połącz konto Allegro z InPostem ponownie. Mam nadzieję, że to pomoże rozwiązać problem.
nic nie dają te wasze instrukcje - o kant d... to rozbić
ponad 20 paczek do zrobienia oczywiście lipa bo ten bubel zwany allegro znowu zawiódł
co za syf
Kiedy to naprawicie?
mi Allegro napisało że w ciągu godziny się rozwiąże problem
czy u kogoś zniknąl już problem?
dalej nie działa
Nic nie działa, w Inposcie na infolinii przed chwilą mi powiedzieli że trzeba czekać i próbować co jakiś czas ponownego połączenia managera z kontem w Allegro.
działa, w końcu.
Nadal nie działa, klienci oczekują paczek przed weekendem a ja od wtorkowego wieczoru nie mogę nadać. Czy allegro poinformuje kupujących, że problem leży po ich stronie a nie sprzedającego???
Witam nic nie pomaga żadne z waszych rozwiązań co mamy powiedzieć klientom ??
Proszę o pomoc!!
U mnie od wczoraj trwa uzyskiwanie dostępu, pełno paczek do zrobienia. Kiedy Inpost ma zamiar rozwiązać problem?
A co z komentarzami i stat SS. Dobrze by było gdyby Allegro poinformowało klientów o awarii ze swojej strony
Niestety nie działa. Od wczoraj nie ściągają się paczki. Dzwoniłem do Inpost i wczoraj dostałem informacje, że do końca dnia usuną problem. Dziś znowu dzwoniłem i usłyszałem to samo.
Kilka razy usuwałem już powiązania, logowałem się z różnych przeglądarek na różnych urządzeniach - również w trybie incognito i nic .... HELP !
1. Tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiazane-aplikacje usuwasz powiązanie z "Allegro InPost Integration" (jeśli masz).
2. Tutaj https://manager.paczkomaty.pl/allegro/import-auctions klikasz w "Zarządzanie kontami", usuwasz powiązane konta (jeśli masz), klikasz "DODAJ NOWE", wpisujesz nick i klikasz "Powiąż".
3. Otwiera Ci się strona allegro, gdzie w kolejnych oknach/kartach (przeglądarka nie może blokować pop-upów, bo w przeciwnym razie okna/karty się nie otworzą) klikasz na "DALEJ", "KONTYNUUJ" I "POWIĄŻ KONTO".
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
nie mam w inpoście nic takiego jak "zarządzanie kontami" - resztę robiłem już ze 20 razy... Do inpostu loguję się przez allegro.
po powiązaniu wyświetla mi się :
brak nazwy
ID: b7360fa5-d6a3-4dbc-9aca-daac80c68abe
@micha$ A to to, to co?😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dzięki, na oczy mi się rzuciło z bezsilności...
Witam,
Mam taki sam problem.
Powiązanie usunołem juz kilka razy, użyłem 3 przeglądarek i nadal wyskauje komunikat: upewnij się ze połączyłem konto na stronie allegro.
Proszę o jaką odpowiedz i radę bo nie mam pojęcia co z tym zrobic.
będę wdzięczny za odpowiedz.
Działa tylko przez chwilę. Faktycznie o kant czterech liter te Wasze aktualizacje (tak Wasze bo współpracujecie z Inpostem) roztrzaskac.