Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z nadaniem paczki - jak w temacie. Wysakuje komunikat: "Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę." Wszystkie zgody mam zaakceptowane. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@akula1 Którego zamówienia dotyczy ten problem?
Zam. nr d6fad140-a900-11ee-a819-5744492fef72
Owa górna część formularza, o której mowa w komunikacie, mówi "Aby skorzystać z ubezpieczenia, należy zaakceptować Ogólne Warunki Ubezpieczenia."
Wszystkie warunki ubezpieczenia zostały zaakceptowane i są aktualne.
Inna rzecz to to, że nie udostępniam tej metody wysyłki – Allegro Kurier Pocztex pobranie, w ogóle nie udostępniam Poczty Polskiej. Jakim więc sposobem klientka zamówiła tę metodę?
Dla próby włączyłam przed chwilą tę metodę w swoich dostawach - myśląc, że być może to jest powodem jakiejś blokady.
Ale niczego to nie zmieniło. Błąd wciąż wyskakuje ten sam.
@akula1 Ta opcja dostawy jest dostępna w ofercie nr 11703907100, w której doszło do tego zakupu:
Sprawę pojawiającego się komunikatu przekazałam do konsultacji. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę sie ponownie.
Dziękuję 🙂 Czekam więc.
Właśnie dogadałam się z Kupującą, by zmieniła kuriera z Pocztex na InPost, więc paczka już rusza w drogę innym kurierem. Kupująca nie musi czekać.
Nie mniej jednak dziękuję za zaangażowanie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 😊