Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z nadaniem przesyłek. Klikam jak zawsze w "nadaj przesyłkę" wyskakuje na kilka sekund błąd 204 i wszystko znika, nie mogę nadać paczek. Problem od wczoraj wieczorem. Czy ktoś też miał taki problem ? Pozdrawiam.
@myshopmaxi mamy kilka zgłoszeń dotyczących tego błędu. Dział techniczny już pracuje nad rozwiązaniem problemu, dodałam Twoje zgłoszenie. Gdy tylko otrzymam informację w tej sprawie, wróce tu z odpowiedzią.
Monika teraz wyświetla się komunikat:
Proszę o pomoc.
@myshopmaxi dziękuję za wiadomość! Przekazałam komunikat błędu do działu technicznego, gdy tylko otrzymam odpowiedź, wrócę tutaj z informacją.
Czy coś już wiadomo w tej sprawie ?
Już działa. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam !
@myshopmaxi super! Bardzo dziękuję za informację.
Pozdrawiam serdecznie 🙂
Bez zakładania nowego tematu. Chciałbym zgłosić że mam ten sam problem. "
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień."
Mam to samo pojawiło się ok. 12,30 wcześniej było ok - nadania DPD
Mam podobny problem, czyli podejrzewam awaria na całym Allegro...
Polecam zgłosić problem za pomocą maila.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ My również mamy ten sam problem, dotyczy to zarówno nadania przesyłek UPS jak również Poczty Polskiej.
To co ostatnio doje... z tym nadawaniem paczek to jest jakaś żałość ... naprawde niech ktos siądzie na 4 literach i poprawi te waszy skrypty które w zasadzie od początku roku przynajmniej raz w miesiącu sie wykrzaczają....
To samo😐 nie mogę nadawać!
Ten sam problem z DPD.
Dokładnie ten sam problem. Nadawanie przesyłki SMART DPD "kończy" się w momencie kliknięcia w "podsumowanie". Brak dalszej reakcji strony.
ten sam problem
Mam to samo...
dokładnie ten sam problem 😞
dzień dobry,
też nie mogę nadać paczki,proszę o info
to dopiszcie i mnie-dpd nie działa