Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z nadaniem przesyłek. Klikam jak zawsze w "nadaj przesyłkę" wyskakuje na kilka sekund błąd 204 i wszystko znika, nie mogę nadać paczek. Problem od wczoraj wieczorem. Czy ktoś też miał taki problem ? Pozdrawiam.
Nie mamy możliwości wygenerowania etykiety w UPS, czy jest jakiś problem na Allegro ?
U nas też nie działa nadawanie. Problem ogólny....
Po nadaniu zamówień przez Allegro DPD, brak możliwości podsumowania nadanych zamówień, co jest równoznaczne z brakiem etykiet nadawczych.
mam to samo, zgłosiłam problem , czekam na odpowiedz
to samo
Nie mogę nadać paczki z panelu użytkownika Allegro/Zamówienia. Nie można wygenerować listu przewozowego poczty polskiej. Można tylko zapisać paczkę, ale już przycisk "Podsumowanie" nie działa 😞
mam to samo 😞
Nie mogę utworzyć etykiety inpost, wyskakuje następujący komunikat
proszę dodać jeszcze goplast , maxi-dywaniki , car-styling
U Nas też ten problem, czy nasi klienci zostaną poinformowani o problemach technicznych Allegro i możliwości zaistnienia opóźnienia w realizacji przesyłek ? Czy możemy liczyć na maila ogólnego do wszystkich użytkowników Allegro z taką informacją ? Problem występuje z Państwa strony, kupujący powinni o tym wiedzieć i nie przerzucać odpowiedzialności na sprzedających, który mogą teraz tylko " cierpliwie czekać " .
eDzień dobry
Mamy problem z nadaniem przesyłki z zamówienia.Po dodaniu przesyłki po kliknięciu podsumowanie nic nie wyskakuję i wszystko stoi w jednym miejscu.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zapisuję przesyłkę i klikam w podsumowanie przycisk nie działa, nie mam możliwości nadania przesyłki i wygenerowania listu przewozowego. Nadaj wiele również.
Nie pomogło ponowne logowanie na różnych przeglądarkach tabletach i komputerach. Problem dotyczy wszystkich zamówień i etykiet generowanych z allegro.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Moja cierpliwość ma jeszcze 30 minut, bo tyle mam czasu na dostarczenie paczek do punktu.
Rozumiem, że Allegro poinformuje i przeprosi klientów za swój błąd?
Wyswietla komunikat
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień. CO DALEJ?
@JOLAPOL Cześć. Mogę Cię prosić o numer tego zamówienia?
mam to samo -
chce nadać paczkę DPD ale wyskakuje mi błąd : Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
nr zam.
0c90a041-b22d-11ec-974a-cf9c0bbffb2d