Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z nadaniem przesyłek. Klikam jak zawsze w "nadaj przesyłkę" wyskakuje na kilka sekund błąd 204 i wszystko znika, nie mogę nadać paczek. Problem od wczoraj wieczorem. Czy ktoś też miał taki problem ? Pozdrawiam.
U nas też nie działa. Nie da się nadać żadnego zamówienia
Nie moge nadac zadnej paczki przy podsumowaniu przycisk nie działa co robic ????
Nie działają przyciski Podsumowanie i Zapisz na później
Mamy to samo
Dzień dobry,
Od około godziny próbuję nadać przesyłki przez Wysyłaj z Allegro kurierem dpd, kiedy klikam podsumowanie nic się nie dzieje. Mam już kilka przesyłek, których nie mogę nadać.
Ja mam ten sam problem tylko z pocztą polską
Witam,
Allegro One też nie działa...
Mamy to samo. Allegro nie odpowiada na WatsApp i na e-mail. Czat nie działa
Tak samo mam i z inpostem, od kilku dni się tak dzieje raz z tym raz z tym
Nie można nadawać przesyłek poprzez formularz allegro. Przechodzi do podsumowania i na tym koniec. Usługa nie działa dla DPD.
Hej mam ten sam problem i trwa on już dobrą godzinę
Mam to samo
Potwierdzam, również nie mogę nadać przesyłek DPD przez Allegro. Nie można przejść do podsumowania nadawania.
mam ten sam problem ktoś wie jak to naprawić ???????
d3f9a0a1-b18d-11ec-8e10-4df80bcdc3ec ten sam problem, nie mogę podsumować paczki
Nie mozna nadawać paczek Allegro UPS. Pojawia się komunikat:
"Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień."
Gdzie mozna złosić prośbe o rozwiązanie problemu?
@foto-net-pl Cześć. Prześlij mi proszę numer zamówienia dla którego nie możesz nadać paczki
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę moderatorów o ustosunkowanie się do tej awarii, jak będzie brana pod uwagę i ile czasu potrwa?