Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z nadaniem przesyłek. Klikam jak zawsze w "nadaj przesyłkę" wyskakuje na kilka sekund błąd 204 i wszystko znika, nie mogę nadać paczek. Problem od wczoraj wieczorem. Czy ktoś też miał taki problem ? Pozdrawiam.
@nat_not udostępniliśmy niedopracowane narzędzie do wysyłek w miejsce sprawdzonego, dodatkowo dzisiaj się wysypało na twarz uniemożliwiając nadawanie i nasi "specjaliści" nie mają pojęcia czemu. A wy sprzedawcy, proście się byśmy wam nie obniżyli ocen za jakość obsługi klienta. Dobre.
Firma Sunplast_pl również ma problemy z wysyłkami paczek przed DPD, UPS i Inpost. Proszę to odnotować.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dziś próba wysyłki z 2 ofert na smart i brak możliwości.
Numery zamówień:
- 950f1331-5c22-11ed-b6df-f5543aaae8a8
- 480ffe80-5dcd-11ed-b0f9-2bfd33d2aed6
Na to bym tak nie liczył 🙂
Nic tu nie wniosę tym komentarze, ale u nas tak samo. Nie działa nadawanie DPD. A przed Klientami to ja będę świecił oczami a nie szanowne allegro... 😞 Moglibyście chociaż wysłać maila do Klientów, że jest taki problem, ale i tak tego nie zrobicie, bo po co sobie psuć markę. Klient i tak zwali winę na sprzedawcę...
Musi byc jakas gruba awaria bo w furgnetce tez nie idzie nadac.
Mam to samo, nie mogę wygenerować etykiety z zamówienia allegro lokalnie.
To samo.
Proszę allegro o napisanie do moich klientów aby się niecierpliwi bo bład jest po stronie allegro.pl
Już dział, mi właśnie udało sie zamówić DPD
Też mamy ten problem.
Allegro ma duże wymagania do sprzedających, a w stosunku do siebie nikłe.
Od dłuższego czasu czekam na odpowiedź na e-mail, WatsApp, czat nie działa.
nie mogę wygenerować etykiety dpd
tak samo
Mam to samo, proszę Allegro o odpowiedź
Nie mogę wygenerować etykiety z inpost'u dla zamówienia kupującego z allegro lokalnie.
Czy ktoś wie jak długo już wisi ta awaria?
Nieopatrznie się tu odezwałam 😭
teraz mi schodzi milion powiadomień.
Nawet forum nie potrafią skonfigurować poprawnie.
Pewnie nad tym pracują
Haha, właśnie się dopatrzyłem, że mój wątek został spięty z innym.
Mam już zapełnioną skrzynkę mailową, masakra .. 😆
Witam.Nie mogę wygenerować listu przewozowego opłaconej przesyłki przez DPD kurier allegro.Jaka może być tego przyczyna.Taka sytuacja pojawiła sie pierwszy raz .
Pozdrawiam
Leszek
To samo u nas, pobrania poszły a opłacone nie. Czy ktoś może interweniować? mamy masę wysyłek
U nas niestety to samo, zatrzymuje się na etapie "podsumuj" i dalej nie idzie. Dzwoniłam do DPD i u nich wszystko ok. Kiepsko bo dużo wysyłek. Co zrobić?