Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z nadaniem przesyłek. Klikam jak zawsze w "nadaj przesyłkę" wyskakuje na kilka sekund błąd 204 i wszystko znika, nie mogę nadać paczek. Problem od wczoraj wieczorem. Czy ktoś też miał taki problem ? Pozdrawiam.
U nas przed momentem przeszło, a problem był od ponad godziny.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mamy ten sam problem z kurierem UPS oraz Pocztą Polską. Bardzo słabo. Klienci dzwonią i chcą, żeby przeyłki koniecznie wyszły dziś! Co zrobić????????
Okej u nas się ruszyło zarówno UPS jak i Poczta Polska 👍oby się nie zepsuło 😉 pozdrawiam! @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie to samo od jakichś dwóch godzin. Ktoś się wreszcie ustosunkuje z Allegro?
Przy próbie generowania etykiety pojawia się komunikat : " Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku."
Wszystkie dane są poprawne
Mam to samo.
Mam ten sam problem!
Mam ten sam problem
Witam, dziś nie mogę zamowić i wygenerować etykiety na wysyłke pocztą polską przez Allegro.
nie mogę utworzyć etykiety a dane są poprawne
Witam. Przy nadawaniu przesyłek pocztą polską w momencie "podsumowanie" jest blokada i nie mogę przejść dalej aby uzupełnić UP i zamówić wysyłkę. Poproszę o pomoc. Dziękuję.
Po dzisiejszej awarii ostatecznie udało sie wygenerować etykiety. Ale wszytskie wygenerowane przesyłki dostały status ANULOWANE.
Sprawdźcie czy i u Was tak nie jest
Czy Allegro zwróci opłatę pobraną za te przesyłki?
prowizje
Nie działa możliwość nadania paczek allegro DPD! Co się stało?
Ja też dzisiaj nie mogłam nadać przesyłek Allegro One i DPD