- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dostęp do API UPS jest chwilowo zablokowany, spróbuj ponownie za 30 minut - czy wiadomo jest dlaczego tak się dzieje, dlaczego nie można nadać przesyłki za pomocą allegro?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czekamy ,ale proszę o pilne rozwiązanie sprawy . To jest duży problem, były jakieś aktualizacje na stronie UPS bo mam z nimi umowę i trzeba było zmieniać hasła bo dostęp był zablokowany . UPS ma dramatyczna platformę i obawiam się ze problem tak szybko nie będzie rozwiązany

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@atelierofturbans @mildent @PawelBystry2-NEW @gooha-parasole @winnyrumcajs2 @SwiatCzosnku @LaPCiu @Kickflip20 @_Madry_Brzdac_ @shop_wiiw przepraszam Was za te problemy! Awaria jest po stronie przewoźnika, jesteśmy z nim w kontakcie i gdy tylko otrzymam więcej informacji w tej sprawie, przekaże je Wam w tym wątku.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czekamy zatem na szybką informację i zakończenie problemu.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Poinformujcie kupujących o zaistniałej sytuacji.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję, czy możemy liczyć na to, że ewentualne opóźnienia w wysyłkach nie będą brane pod uwagę do statystyki, i tym samym ta sytuacja nie obniży rankingu punktowego sprzedawców?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
poinformujcie proszę kupujących, to dla nas bardzo ważne

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@antekskosmetyki dziękuję za Twoją wiadomość! Zdajemy sobie sprawę, że to ważne i już pracujemy aby ten problem jak najszybciej rozwiązać. Ponieważ błąd nie wynika z naszej strony, nie jesteśmy w stanie określić kiedy uda się go naprawić. Jeśli sytuacja będzie się przedłużać poinformujemy kupujących.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
nadanie na UPS poza też jest niemożliwe - nie przyjmuje. Jakaś wielka awaria a pretensje do nas. Zero odp. od Allegro

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzwońcie do klientów i proponujcie anulowanie + wybór innej usługi kurierskiej, i to ASAP bo znając życie temat ten zajmie sporo czasu a Wam pojadą po punktach + negatywy i 1 gwiazdka, moim zdaniem gra nie warta świeczki, bo nikt za nami nie stanie w tej sprawie i wszystko oczywiście spłynie na winnego sprzedawcę.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czy nadal jest jakiś problem połączenia się z UPS prze Allegro .?
Zmieniłem przeglądarkę ,wyczyściłem ciasteczka a tu nic .
Ktoś coś ...??? Puk puk jest tam ktoś ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Przesyłka nie została zamówiona.
Dostęp do API UPS jest chwilowo zablokowany, spróbuj ponownie za 30 minut.
Nie mogę nadać przesyłki za pomocą "wysyłam z Allegro" . Co robić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Od rana mamy ten sam problem, nie działa. Allegro milczy, ciekawe kto będzie się tłumaczył "jaśnie kupującym"

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzień dobry ,od rana nie można nadać kurierem UPS pokazuje błąd !!!! Ktoś tak ma ???

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
nie działa generowanie paczek allegro UPS allegro Ups : Przesyłka nie została zamówiona.
Dostęp do API UPS jest chwilowo zablokowany, spróbuj ponownie za 30 minut.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie dziala już napewno od wczoraj rana a nawet przedwczoraj wieczorem widziałem że ktoś chciał już nadać i się nie dało... Allegro w innym wątku napisało tylko że pracuje nad rozwiązaniem.....

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
tak, od rana pojawia się komunikat: "Przesyłka nie została zamówiona. Dostęp do API UPS jest chwilowo zablokowany, spróbuj ponownie za 30 minut."

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Wertexplshop @olaglod Cześć. Pracujemy już nad rozwiązaniem problemu z nadawaniem przesyłek przez Wysyłam z Allegro (dotyczy to metod Allegro Kurier UPS, Allegro Kurier UPS pobranie, Allegro UPS Odbiór w Punkcie). Bardzo Was przepraszam.
Jeśli do Wysyłam z Allegro macie dodaną własną umowę z przewoźnikiem, możecie na niej nadać swoje przesyłki. Możecie również nadać przesyłki za pomocą innych narzędzi nadawczych (ale w innych stawkach za przesyłkę niż te wynegocjowane przez Allegro).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Rozumiem, że rozwiązanie problemu zrzucone na sprzedawcę. Dlaczego mam ponosić dodatkowe koszty za inną stawkę niż wynegocjowaną z Allegro. Nie mam własnej umowy z przewoźnikiem UPS.