Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czekamy ,ale proszę o pilne rozwiązanie sprawy . To jest duży problem, były jakieś aktualizacje na stronie UPS bo mam z nimi umowę i trzeba było zmieniać hasła bo dostęp był zablokowany . UPS ma dramatyczna platformę i obawiam się ze problem tak szybko nie będzie rozwiązany
@atelierofturbans @mildent @PawelBystry2-NEW @gooha-parasole @winnyrumcajs2 @SwiatCzosnku @LaPCiu @Kickflip20 @_Madry_Brzdac_ @shop_wiiw przepraszam Was za te problemy! Awaria jest po stronie przewoźnika, jesteśmy z nim w kontakcie i gdy tylko otrzymam więcej informacji w tej sprawie, przekaże je Wam w tym wątku.
Czekamy zatem na szybką informację i zakończenie problemu.
Poinformujcie kupujących o zaistniałej sytuacji.
Dziękuję, czy możemy liczyć na to, że ewentualne opóźnienia w wysyłkach nie będą brane pod uwagę do statystyki, i tym samym ta sytuacja nie obniży rankingu punktowego sprzedawców?
poinformujcie proszę kupujących, to dla nas bardzo ważne
@antekskosmetyki dziękuję za Twoją wiadomość! Zdajemy sobie sprawę, że to ważne i już pracujemy aby ten problem jak najszybciej rozwiązać. Ponieważ błąd nie wynika z naszej strony, nie jesteśmy w stanie określić kiedy uda się go naprawić. Jeśli sytuacja będzie się przedłużać poinformujemy kupujących.
nadanie na UPS poza też jest niemożliwe - nie przyjmuje. Jakaś wielka awaria a pretensje do nas. Zero odp. od Allegro
Dzwońcie do klientów i proponujcie anulowanie + wybór innej usługi kurierskiej, i to ASAP bo znając życie temat ten zajmie sporo czasu a Wam pojadą po punktach + negatywy i 1 gwiazdka, moim zdaniem gra nie warta świeczki, bo nikt za nami nie stanie w tej sprawie i wszystko oczywiście spłynie na winnego sprzedawcę.
Czy nadal jest jakiś problem połączenia się z UPS prze Allegro .?
Zmieniłem przeglądarkę ,wyczyściłem ciasteczka a tu nic .
Ktoś coś ...??? Puk puk jest tam ktoś ?
Przesyłka nie została zamówiona.
Dostęp do API UPS jest chwilowo zablokowany, spróbuj ponownie za 30 minut.
Nie mogę nadać przesyłki za pomocą "wysyłam z Allegro" . Co robić?
Od rana mamy ten sam problem, nie działa. Allegro milczy, ciekawe kto będzie się tłumaczył "jaśnie kupującym"
Dzień dobry ,od rana nie można nadać kurierem UPS pokazuje błąd !!!! Ktoś tak ma ???
nie działa generowanie paczek allegro UPS allegro Ups : Przesyłka nie została zamówiona.
Dostęp do API UPS jest chwilowo zablokowany, spróbuj ponownie za 30 minut.
Nie dziala już napewno od wczoraj rana a nawet przedwczoraj wieczorem widziałem że ktoś chciał już nadać i się nie dało... Allegro w innym wątku napisało tylko że pracuje nad rozwiązaniem.....
tak, od rana pojawia się komunikat: "Przesyłka nie została zamówiona. Dostęp do API UPS jest chwilowo zablokowany, spróbuj ponownie za 30 minut."
@Wertexplshop @olaglod Cześć. Pracujemy już nad rozwiązaniem problemu z nadawaniem przesyłek przez Wysyłam z Allegro (dotyczy to metod Allegro Kurier UPS, Allegro Kurier UPS pobranie, Allegro UPS Odbiór w Punkcie). Bardzo Was przepraszam.
Jeśli do Wysyłam z Allegro macie dodaną własną umowę z przewoźnikiem, możecie na niej nadać swoje przesyłki. Możecie również nadać przesyłki za pomocą innych narzędzi nadawczych (ale w innych stawkach za przesyłkę niż te wynegocjowane przez Allegro).
Rozumiem, że rozwiązanie problemu zrzucone na sprzedawcę. Dlaczego mam ponosić dodatkowe koszty za inną stawkę niż wynegocjowaną z Allegro. Nie mam własnej umowy z przewoźnikiem UPS.