anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z płatnością przez kupującego PKO BP

MAMY ROZWIĄZANIE!
rako____
#8 Zapaleniec#

Witam, 

Kupujący Scubakusy Nr płatności: f84930e6-2f71-48a0-9929-e6d087d96d46 rozpoczął zakup mojego przedmiotu Oferta: 33864f4a-462c-4e25-a28b-b04f5d10e99b. Po rozpoczęciu zakupu nie doszło do płatności gdyż jak oświadczył kupujący cytuję: "Niestety musiałem dostąpić od zakupu, ponieważ nie mogłem dokonać zapłaty przelewem online. Mojego banku - PKO BP nie było na liście banków z których można zrobić przelew za zakupy na Państwa stronie. Dokonałem już zakupu na stronie która obsługuje mój bank. Pozdrawiam." Proszę o informację czy faktycznie taki problem istnieje a jeżeli tak to kiedy będzie rozwiązany. Z poważaniem

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@rako____ Być może w momencie zakupu występowały chwilowe problemy z dostępnością konkretnego banku. W takich przypadkach zwykle rekomendujemy wybór innej metody płatności np. zapłatę kartą lub podjęcie próby opłacenia zamówienia później.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
rako____
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za informację, rozumiem że Allegro udostępnia wszystkie dostępne banki a kupujący mógł wybrać alternatywne metody płatności. Czy płatność BLIK-em również jest dostępna?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@rako____ Tak, płatność BLIKIEM jest dostępna. 

Na liście banków, które można wybrać przy opcji szybkiego przelewu online, nie ma wszystkich które istnieją. Znajdują się na niej największe i najpopularniejsze banki, w tym PKO Bank Polski.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
rako____
#8 Zapaleniec#

Dziękuje za informację. Z poważaniem

oznacz moderatorów