Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@msniezek @cloudcloud @_HolaOla_ @nat_not Możecie mi zmienić ręcznie na opłacone, gdyż klienta zamiast zapłacić Payu na konto allegro zrobiła przelew na konto firmowe ( właśnie je usunąłem z zakładki o sprzedającym ) i nie mam danych do wysyłki Allegro Pocztex Kurier 48, pobiera mi dane do wysyłki z konta a nie te co były w mailu w formularzu o rozpoczętej płatności 😞 😞 😞 😞
|
||
|
||
|
@kostas11 Tutaj nie mamy takiej możliwości, ale już działam w Twojej sprawie i postaram się pomóc.
@kostas11 Niestety w takim przypadku nie ma możliwości, abyśmy ręcznie zmieli status tej płatności. Z uwagi na to, że środki nie trafiły na Twoje konto w Allegro Finanse, status tej płatności musi taki pozostać.
@_HolaOla_ ogólnie to jest do ogarnięcia choć trochu zachodu, problem jest taki że jak importuję paczkę do EN nieopłaconą to mam dane konta a klient zmienił adres przesyłki gdybym tego nie sprawdził w mailu to by poszło na błędne dane ( powinny być pobierane dane z formularza dostawy ) do poprawienia 😞 potwierdziłem już adres i poprawiłem 😉
Dzięki, rzadko się coś takiego zdarza ale warto to dopracować, ja już usunąłem nr konta z zakładki 😄