Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbowałam zmienić numer konta do wypłat na Allegro , przelew online się wykrzaczył od kilku dni mam zablokowane środki na koncie Allegro z napisem trwa weryfikacja ( jak rozumiem ona nie nastąpi gdyż przelew nie wyszedł ) na infolinii słyszę trzeba czekać na maile nikt nie raczy odpowiedzieć czy któryś z moderatorów jest w stanie coś zadziałać w mojej sprawie ? Zbliża się 15 a Allegro blokuje mi środki na koncie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@zuzabizzu Co dokładnie oznacza "przelew online się wykrzaczył od kilku dni"? Widzę, że kontaktowałaś się z nami także mailowo i otrzymałaś informację od naszych pracowników, że odblokujemy formularz, abyś mogła ponownie wykonać przelew weryfikacyjny.
Po prostu przy próbie przelewu online przerwało połączenie i i przelew nigdy nie wyszedł a od kilku dni mam napis „trwa weryfikacja o wyniku poinformujemy cie mailowo „ skoro nie zrobiłam przelewu wiadomo ze nie macie jak tego zweryfikować próbuje cofnąć dyspozycje albo uzyskać dane do przelewu tradycyjnego bo widziałam ze była taka opcja do wyboru . Na infolinii usłyszałam ze została złożona dyspozycja anulowania zmiany ale muszę czekać ile ? „Nie wiadomo pani jest tutaj tylko na infolinii „
@zuzabizzu Niestety ja również nie mogę podać Ci konkretnej daty i godziny, bo to zależy od PayU, ale przekazałam już ponowną prośbę o odblokowanie tego formularza w Twoim imieniu.
Ok dziękuje zatem będę czekać 🙂