Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Cały czas mam problem z wielowariantowością.
Zajmujemy się nadrukami na koszulkach, mamy swoje wzory (nie powtarzają się na allegro).
Posiadamy dwa konta. Na każdym koncie na wszystkich koszulkach tworzymy ręcznie wielowariantowość - wzór/kolor i rozmiar. Koszulki są połączone przez nas tematycznie, np. na Dzień Babci, Walentynki itp.
Szkoda tylko że wszystko mamy rozwalone, niepokazuje wszystkich rozmiarów lub na miniaturce jest inny wzór niż w ogłoszeniu, przerzuca z jednego wzoru na drugi. Do każdego wzoru tworzymy nowy produkt w katalogu, ale to nic nie daje. Cały czas próbujemy to naprawić. Spędzam nad tym całe wieczory, ale niestety bezskutecznie.
Niestety przez te super zmiany spadła sprzedaż. Z początku gdy zaczęłam sprzedaż na allegro wszystko było ok. Sprzedaż rosła, wielowariantowość wyglądała tak jak ma wyglądać.
Z tych dwóch kont posiadam ok 5 tys ogłoszeń, większość nie zgadza się z wielowariantowością utworzoną przez nas.
Czy można wrócić do wielowariantowości utworzonej ręcznie?
Pozdrawiam!
@wezzi93 Tego typu ploblemy najlepiej zgłosić bezpośrenio do zespołu, który będzie mógł Wam pomóc w poprawnym grupowaniu ofert w wielowariantowości produktowej. W tym celu uzupełnij proszę szablon, który znajduje się w tym artykule i odeślij go przez ten formularz kontaktowy.
ok, spróbuje to przygotować i wyślę.
Mam nadzieje, że będzie ok gdy to wyślę.