Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Wygenerowalismy historię wpłat. Jednak nie zaciągnęło pełnej transakcji. Brakuje sprzedaży dni od 18-22.04. W tym czasie była sprzedaż.
Czy tylko u mnie taka sytuacja?
@kontaktD nie mamy podobnych zgłoszeń, spróbuj proszę jeszcze raz wygenerować zestawienie, zrób zrzut ekranu z widocznymi datami na zleceniu, a jeśli problem się powtórzy podeślij proszę zestawienie, zrzut oraz link do tego wątku na spolecznosc@allegro.pl.
Niestety brakuje mi wydruku z 4 dni. Co dziwne, numeracja stron wydrukowanych się zgadza, a ewidentnie brakuje jednej kartki.
@kontaktD Dziękuję, otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie mejlowe — bardzo proszę o przesłanie zrzutów całego ekranu z widocznym adresem URL, datą oraz godziną. Przekażę wtedy tę sprawę do Działu technicznego.
Pisałem wiadomość jak poradziła wczoraj moderatorka Monika na adres spolecznosc@allegro.pl. Zrobiłem zrzut całej kartki wydruku , gdzie widać brakujące dni.
Czy doprawdy cała rzesza sprzedawców nie ma problemu z wygenerowaniem pełnej historii sprzedaży??
Czy tylko u mnie taka historia?
Allegro milczy, ja kombinuje bezskutecznie..??
@kontaktD Przekazałam te materiały do odpowiedniego zespołu, ale tak jak pisałam wyżej — potrzebne będą zrzuty całego ekranu (łącznie z adresem URL, datą oraz godziną), a także sam plik, który generujesz. Nie mamy innych zgłoszeń podobnego problemu.
Zrzuty i pobrane zestawienie zostało wysłane na adres spolecznosc@allegro.pl