Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Wystawiam wszystko jak powinno być , produkt ma swój EAN, kategoria jest przypisana przez allegro i inne oferty tego produktu sa równiez wystawione a ja nie moge, wyskakuje błąd:
Nie możesz umieszczać ofert w innej kategorii niż ta, której dotyczy sprzedawany towar. Utrudnia to kupującym wyszukiwanie interesujących ich przedmiotów. Wystaw przedmiot w prawidłowej kategorii.
Proszę o pomoc
@big-apple0 Proszę Cię o przesłanie zrzutów ekranu z widokiem całego uzupełnionego formularza sprzedaży aż do momentu, w którym pojawia się komunikat. Pamiętaj, żeby na zrzutach widoczna była godzina i data.
Prosze
Godzina i data w zasobniku w rogu
@big-apple0 Ponownie proszę Cię o zrzuty całego uzupełnionego formularza sprzedaży.
to cały zrzut, mam identycznie uzupełnione jak konkurencja i z parametryzacji allegro a jednak wywala jakiś CHOIRY GŁUPI **piiip**YCZNY KRETYŃSKI błąd!!
@Allegro czy można usunać i naprawić ten bład aby móc wystawić PRAWIDŁOWY produkt ??!!
@big-apple0 Dziękuję za zrzuty. Przekazałam sprawę do weryfikacji. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
Ok, czekam.
@big-apple0 Dziękuję za Twoją cierpliwość.
Otrzymałam informację, że przyczyną problemu jest błędna kategoria samego produktu. To serum jest dermokosmetykiem i powinno się znajdować w kategorii Zdrowie. Zgłosiłam już ten błąd. Kiedy dane produktu zostaną zmienione, będziesz mógł ponowić próbę wystawienia oferty.
Przepraszam za nieprecyzyjny komunikat, pojawiający się przy próbach publikacji oferty.
Ok, proszę o informację kiedy będę mógł już poprawnie wystawić ten produkt.