anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wystawieniem - NIEZROZUMIAŁY BŁĄD Allegro

big-apple0
#7 Wielbiciel#

Witam

Wystawiam wszystko jak powinno być , produkt ma swój EAN, kategoria jest przypisana przez allegro i inne oferty tego produktu sa równiez wystawione a ja nie moge, wyskakuje błąd:

Nie możesz umieszczać ofert w innej kategorii niż ta, której dotyczy sprzedawany towar. Utrudnia to kupującym wyszukiwanie interesujących ich przedmiotów. Wystaw przedmiot w prawidłowej kategorii.

Proszę o pomoc2a.png222.png

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 Proszę Cię o przesłanie zrzutów ekranu z widokiem całego uzupełnionego formularza sprzedaży aż do momentu, w którym pojawia się komunikat. Pamiętaj, żeby na zrzutach widoczna była godzina i data. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

Prosze

Godzina i data w zasobniku w rogu3333.png

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 Ponownie proszę Cię o zrzuty całego uzupełnionego formularza sprzedaży.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

a.pngb.pngc .png

oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

d.pnge.pngf.png

oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

to cały zrzut, mam identycznie uzupełnione jak konkurencja i z parametryzacji allegro a jednak wywala jakiś CHOIRY GŁUPI **piiip**YCZNY KRETYŃSKI błąd!!

oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

@Allegro czy można usunać i naprawić ten bład aby móc wystawić PRAWIDŁOWY produkt ??!!

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 Dziękuję za zrzuty. Przekazałam sprawę do weryfikacji. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

Ok, czekam.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 Dziękuję za Twoją cierpliwość. 

Otrzymałam informację, że przyczyną problemu jest błędna kategoria samego produktu. To serum jest dermokosmetykiem i powinno się znajdować w kategorii Zdrowie. Zgłosiłam już ten błąd. Kiedy dane produktu zostaną zmienione, będziesz mógł ponowić próbę wystawienia oferty.

Przepraszam za nieprecyzyjny komunikat, pojawiający się przy próbach publikacji oferty. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

Ok, proszę o informację kiedy będę mógł już poprawnie wystawić ten produkt.

oznacz moderatorów