Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie miałem dodanej przesłki allegro , dostałęm od potencjalnego klienta taką wiadomość,zgłosiłem to do Allegro i to moje konto zostało zawieszone,wszystkie ogloszenia ściągnięte ,gośc nie ma żadnych konsekwenscji z tego tytułu,to jakiś żart ?konto prowadzę od 21 lat ,zero naruszeń czy ,ktoś miał podobnie ? "zawiesiliśmy Twoje konto na podstawie art. 10.1 Regulaminu Allegro"
Musisz odpowiedzieć na maila, tu nie pomoże Ci nikt.
Ten punkt to jest taka kobyła, że oznacza wszytsko i nic a twojego obrazka nie widiMy
Nie wiemy co tam nasmarowaliście ale konsekwencje szybciej się wyciąga wobec sprzedawcy niż wobec kupującego chociaż parę tu wątków o karaniu kupujących już było
treść wiaodmosci od kupującego :
zCek ogarnij się i dodaj przesyłkę normalną z ochroną a nie próbujesz tutaj ludzi wykręcić na hajs. idź do roboty mordo bądź facetem a nie fajfusem.”
tą wiadomośc zgłosiłem .
Nieładnie napisał.
Mi się wydaje że ktoś pomylił okienka
może chcial zablokować tamtego
tak czy siak próbuj się odwoływać
O 16:37 dostałem wiadomość :
sprawdziliśmy Twoje zgłoszenie z 17.02.2025, w którym wskazano powód: Wiadomość jest obraźliwa.
Potwierdziliśmy, że zgłoszona treść narusza nasze zasady. Podjęliśmy już odpowiednie kroki wobec jej autora. Dziękujemy za pomoc!
a dwie godziny pozniej że moje konto zostąło zawieszone .Przy sprawdzaniu konta tego jegomościa nie ma załozonych restrykcji ,widnieje jako normalne .
dziwi mnie koncówy teskt w odpowiedzi na moje zgłoszenie :
Jeśli nie zgadzasz się z naszą decyzją – sprawdź, jak możesz się od niej odwołać.
od czego mam się odwołać ,że zglosiłem treśc obrazliwą?
Tak musisz się odwołać bo nie ma wskazanego powodu zawieszenia twojego konta po otrzymaniu podziękowań za zgłoszenie jegomościa