anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszone konto Allegro

zCek
#7 Wielbiciel#

Nie miałem dodanej przesłki allegro , dostałęm od potencjalnego klienta taką wiadomość,zgłosiłem to do Allegro i to moje konto zostało zawieszone,wszystkie ogloszenia ściągnięte ,gośc nie ma żadnych konsekwenscji z tego tytułu,to jakiś żart ?konto prowadzę od 21 lat ,zero naruszeń czy ,ktoś miał podobnie ?  "zawiesiliśmy Twoje konto na podstawie art. 10.1 Regulaminu Allegro"

Zrzut ekranu 2025-02-17 185203.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Musisz odpowiedzieć na maila, tu nie pomoże Ci nikt.

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Ten punkt to jest taka kobyła, że oznacza wszytsko i nic a twojego obrazka nie widiMy

Nie wiemy co tam nasmarowaliście ale konsekwencje szybciej się wyciąga wobec sprzedawcy niż wobec kupującego chociaż parę tu wątków o karaniu kupujących już było

oznacz moderatorów

zCek
#7 Wielbiciel#

treść wiaodmosci od kupującego : 

zCek ogarnij się i dodaj przesyłkę normalną z ochroną a nie próbujesz tutaj ludzi wykręcić na hajs. idź do roboty mordo bądź facetem a nie fajfusem.”

tą wiadomośc zgłosiłem .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nieładnie napisał.

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Mi się wydaje że ktoś pomylił okienka 

może chcial zablokować tamtego

tak czy siak próbuj się odwoływać 

oznacz moderatorów

zCek
#7 Wielbiciel#

O 16:37 dostałem wiadomość : 

sprawdziliśmy Twoje zgłoszenie z 17.02.2025, w którym wskazano powód: Wiadomość jest obraźliwa.

Potwierdziliśmy, że zgłoszona treść narusza nasze zasady. Podjęliśmy już odpowiednie kroki wobec jej autora. Dziękujemy za pomoc!

a dwie godziny pozniej że moje konto zostąło zawieszone .Przy sprawdzaniu konta tego jegomościa nie ma załozonych restrykcji ,widnieje jako normalne .

dziwi mnie koncówy teskt w odpowiedzi na moje zgłoszenie : 

Jeśli nie zgadzasz się z naszą decyzją – sprawdź, jak możesz się od niej odwołać.

od czego mam się odwołać ,że zglosiłem treśc obrazliwą?

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Tak musisz się odwołać bo nie ma wskazanego powodu zawieszenia twojego konta po otrzymaniu podziękowań za zgłoszenie jegomościa 

oznacz moderatorów