Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
W dniu dzisiejszym podczas próby wystawienia aukcji za pomocą opcji "wystaw podobną" pokazuję mi się ciągle ten sam komunikat. Wie ktoś może jak to naprawić??
Coś poszło nie tak. Nie udało nam się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony. Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę.
Nie działa wystawianie u mnie też.
MAM TEN SAM PROBLEM - EDYTUJE AUKCJE ŻEBY POUZUPEŁNIAĆ NUMERY EAN I MAM DOKLADNIE TEN SAM KOMUNIKAT.
To samo, u mnie taki:
Mi pokazuję, że Nie udało się pobrać informacji o promowaniu dla 20 ofert.
u mnie to samo, zarówno komunikat iż nie udało się pobrać informacji o promowaniu dla 20 ofert jak i problemy z wystawieniem aukcji. Ponadto brak wejść nowych zamówień
U mnie to samo. Nie da się też nic wystawić ani edytować.
U mnie to samo przy wznowieniu aukcji. Prosimy pracowników Allegro o informację co się dzieje i ile to potrwa.
Ja tu miałam filtr na 5 ofert, dlatego jest 5, nie 20.
Ciekawe, pewnie coś robią na serwerach i wysypało. Jeden plus, myślałem, że tylko u mnie takie rzeczy 🙂
HALO ALLEGRO ŻYJECIE? BO NIEKTÓRZY PRÓBUJĄ PRACOWAC I NIE MOGĄ PRZEZ TE WASZE "INNOWACYJNE ZMIANY" !!!! :///
To już jest notoryczny problem. Już mi słabo jest od tych awarii. Jakość allegro jest dramatyczna. Niech zainwestują w serwery i ludzi bo chyba zarabiają nie mało.
@szarus22 @apcar1721 @VinylManiacShop @Titanum2017 @Paak_Sport Zespół techniczny wie już o problemach. Trwają prace nad ustaleniem ich przyczyny.
Przepraszamy za nieprawidłowości.
Super, ze coś działacie. Ale nerwy mnie biorą bo akurat chciałem popracować.
@NewRockers Zdaję sobie sprawę. Zapewniam, że nam też zależy na tym, żeby wszystko działało prawidłowo.
Właśnie miałam pisać w tej sprawie 🙂 ulga że nie tylko ja mam ten problem.
U mnie właśnie zadziałało - i wystawianie i wznawianie! Do dzieła rodacy! 😉
Działa i u mnie
u mnie też 🙂