anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze wznawianiem ofert grupowych

twojamuzykaifilm
#8 Zapaleniec#

Od dwóch dni występuje ogromny problem z możliwością wznawiania grupowego ofert, czy ten problem jest Wam znany ? Gdy próbuję wznowić oferty wnawiają się ale nie mam informacji u góry ekranu (co było zawsze) że aukcje się wznowiły , co pozwalało póżniej bezpiecznie usunąć je z koszyka zakończonych. Gdy wchodzę w "Zmiany w ofertach" gdzie wyświetlała się informacja o wystawionych aukcjach, mam komunikat w w ramce "Ta strona nie odpowiada" , w dodatku następuje zawieszenie się komputerze programu allegro i trzeba zamykać stronę. Mam też problem z zobaczeniem pełnej listy na stronie swoich ofert, wyswietla się tylko kilka piewszych. Sprawdzałem na dwóch komputerach i jest to na pewno problem nie zwiazany ze sprzętem.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@twojamuzykaifilm poproszę Cię w pierwszej kolejności, żebyś sprawdził działanie naszej strony po wyczyszeniu plików Cookie (najszybciej zrobisz to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE) oraz w oknie prywatym incognito. Daj znać proszę, czy po tych krokach problem wciąż występuje. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

twojamuzykaifilm
#8 Zapaleniec#

Nic to nie daje , zresztą ja regularnie to robię , sprawdzałem na dwóch różnych komputerach , stąd napisałem że nie jest to problem sprzętu. Dodam że sprzedaję na allegro od wielu lat, więc nie jestem nowicjuszem w tych sprawach , macie jakiś problem z systemem. Po raz pierwszy zauważyłem te problemy wczoraj.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @twojamuzykaifilm. Dziękuję za sprawdzenie. Proszę, podeślij zrzuty ekranu z widocznym komunikatem błędu i podaj przykładowe numery ofert, które bezskutecznie chciałeś wznowić.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

twojamuzykaifilm
#8 Zapaleniec#

Aukcje można wznawiać,  ale nie da sie sprawdzić czy się wznowiły , chyba że się wyjdzie z zakładki "Zakończone" w której przecież się pracuje przy wznawianiu, do zakładki "Aktywne" i porówna się obie strony zakończonych a właśnie wznowionych , z tym co sie realnie wznowiło , co jest przy wznawianiu np. 1000 aukcji absurdem. Wcześniej po wznowieniu można było u góry strony sprawdzić komunikat typu "wznowionio 20 aukcji" teraz gdy się w to wejdzie nic się nie pojawia , w dodatku blokuje się cała strona i trzeba wszystko zamykać. Upraszczając i idąc na skróty : nie da się wejść w zakładkę "Zmiany w ofertach" , ponieważ taka próba kończy się zablokowaniem całej strony. Wysyłam fotkę : taki komunikat się pojawia i nic się z tym nie da zrobić,  chyba że zamknie się stronę. 

twojamuzykaifilm_0-1746551708883.jpeg

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję za doprecyzowanie, @twojamuzykaifilm. Zweryfikuję to i niedługo wrócę z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

twojamuzykaifilm
#8 Zapaleniec#

Kółko się kręci , a strona jest trwale zablokowana , nic nie daje czekanie ani próba zamknięcia (obie opcje nie działają)

oznacz moderatorów