Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, kupująca wysłała do mnie zwrot, dziś po 4 dniach pojawił się status że są błędne dane adresowe, proszę o wyjaśnienia bo wygląda na to że coś poszło nie tak jak powinno i zwrot do mnie nie dotrze nigdy a co za tym idzie nie mogę zwrócić środków.
@AlePiesio jeśli zakładkę ,, zwroty ,, masz prawidłowo ustawioną , pozostaje Ci czekać , zwroty to brocha allegro , ze zwrotem środków masz prawo wstrzymać się do otrzymania towaru . Wskaż klientce gdzie ma złożyć reklamację ,
@mdrogeria @Wszystko mam dobrze ustawione i nie zmieniałem nic od 4 lat. Wolę napisać tutaj , może coś się wyjaśni bo raz już tak miałem ze zwrotem Allegro One Box, nigdy do mnie nie dotarł a kupująca odrazu złożyła wniosek do Allegro Protect bez żadnego kontaktu ze mną i oczywiście musiałem się ustosunkować do tego bo tego wymagało allegro ode mnie. Kupująca dostała kasę od allegro a ja nie zostałem obciążony kosztami bo zwrot nigdy do mnie nie dotarł.
Jest to zakup ze Smartem więc jak kupujacy zwrócił przez Allegro to Allegro jest stroną i oni powinni wyjaśnić sprawę, dlaczego są błędne dane, a to nie jest prawdą ze możesz się wstrzymać z wypłatą środków do czasu odbioru zwrotu, wystarczy że kupujacy pokaże nadanie zwrotu, masz max 14dni od daty odstąpienia od umowy zakupu.
@LEW433 😂 aż Cię wywołam ... weno przeczytaj to coś napisał tylko ze zrozumieniem ..... jeśli potrafisz .
@AlePiesio wyjaśniamy już co się dzieje z tym zwrotem i kolejne informacje w tej sprawie otrzymasz od nas w korespondencji mailowej.
@_HolaOla_ dziękuję, już otrzymałem maila w tej sprawie.