Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, znowu nie mogę nadać przesyłki przez inpost. Czy to problem techniczny?
@edyta5013 Na czym dokładnie polega problem? Poproszę też o przykładowy numer zamówienia, którego dotyczy.
Tez nie mogę. Pokazuje ze błędny nr przesyłki. Przesyłka generowana dziś o 11:35.
@musicsklep_pl @MARMEXsklep Poproszę jeszcze o zrzuty Waszych ekranów, z tym błędem.
Przesyłka allegro paczkomaty inpost. nie da się ani wygenerować przesyłki, ani anulować ani nic zrobić.
Czy jest szansa na jakiś oficjalny komunikat?
nie idzie nadac przesylki w menagerze inpost ani poprzez wysyłam z allegro
My również, nie możemy ponownie powiązać konta allegro.
Błąd przetwarzania Nie można zamówić wybranej paczki:Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika
Najpierw nie można się było zalogować przez loguj z Allegro, teraz już można tylko niestety nie importuje nowych zamówień Upsssss wystąpił nieoczekiwany błąd proszę spróbować później.... a ludzi terminy gonią
Próba doładowania konta kończy się tym samym komunikatem
ja również mam problem z paczkomatem Inpost. Nie wiem, czy o tym pisze @edyta5013 . Wygenerowałam etykiety na nadanie w paczkomacie. Po jej zeskanowaniu pojawia się komunikat o błędnym kodzie. Próbowałam nadać 3 różne paczki w 2 różnych paczkomatach. Zamówienia:
Proszę bardzo...
DATA NADANIA PRZEWOŹNIK NUMER NADAWCZY STATUS
25.08 15:11 | Paczkomaty | Oczekuje | Błąd pobierania przesyłki - spróbuj wydrukować etykietę, aby pobrać ponownie |
15e82dd1-2473-11ed-bae8-adbb92fb1852
Jak długo jeszcze będziemy czekać???
@UciekajZaMiasto @Kaliope_Brzeg @Pulse Na ten moment nie planujemy masowych wykluczeń z Jakości. Podajcie mi proszę numery zamówień przesyłek, których dotyczy ta sytuacja - zgłoszę je do wykluczenia z Jakości.