Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam'
Czy allegro ma jakieś problemy z pobieraniem danych ze stanami?
@_C3C_ nie odnotowaliśmy takich zgłoszeń. Mogę poprosić o weryfikację stanów w ofertach, ale potrzebowałabym konkretny przykład oferty, w której według Ciebie stan nie został zaktualizowany.
To jest najlepsze że, jak nawet zmienię w allegro na właściwą ilość to ona za jakiś czas mi zwiększa o 1opk.
@_C3C_ dziękuję za zrzuty i za informację, przekazuję zgłoszenie do działu technicznego, wrócę z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Zmieniłam ręcznie, aby mi klient nie zamówił.
@_C3C_ przeanalizowaliśmy zmiany stanów w tej ofercie i wynika z nich, że problem jest po stronie API. Ostatnia zmiana ilości sztuk była dokonana przez API właśnie na 2 sztuki. Poprzednia taka zmiana była 14.10 o 11:03:40. Po zakupie liczba dostępnych sztuk zmieniła się automatycznie na 1. Liczba sztuk została zmieniona na dwie przez API dziś rano.
W tej sytuacji zweryfikuj proszę, jakie requesty wysyłasz przez API z aplikacji, którą wspomagasz zarządzanie sprzedażą.
Dziękuję za pomoc.
Dzień dobry
Czy mogę prosi przeanalizowaliśmy zmiany stanów w tej ofercie 10813637593 z tego miesiąca ?
Pozdrawiam
Beata [edycja]
@_C3C_ bardzo proszę:
9.11.2022 - ilość sztuk 3;
24.11.2022 - wszystko sprzedane, ilość sztuk: 0
25.11.2022 - ilość sztuk: 1
Obecnie oferta jest zakończona, ilość sztuk w ofercie w momencie zakończenia wynosiła 1, a wszystkie edycje w ofercie zostały dokonane przez API.
Bardzo dziękuję.
Pozdrawiam
Beata Zarodkiewicz