anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

proces "zgłoszenie zmian w produkcie" - do poprawy

papier_czerpany
#10 Popularyzator#

Dzień dobry  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dopasowuję masowo zdjęcia do wymagań Allegro. Nie wszystko idzie gładko, część zmian jest odrzucana. Pozostaje wtedy ręczne odwołanie przez przycisk "Masz uwagi do rozpatrzonego zgłoszenia? Skontaktuj się z nami". Dalsza korespondencja przebiega mailowo.
Otrzymujemy zawsze, nie ważne co napiszemy standardową formułkę - "W celu wprowadzenia zmian w produkcie, bardzo proszę o przesłanie potwierdzenia np. linku do strony producenta, organizacji GS1 lub zdjęcie etykiety/opakowania produktu, gdzie widoczne będzie uzasadnienie sugerowanych zmian."

Problem jest taki, że brak powiązania między mailem a zgłoszeniem. Jest oczywiście jakiś unikalny numer w tytule maila (np. zgłoszenie nr"36363992" [ ref:_00D24aE05._5003VcpPB0:ref] tylko dla sprzedawcy jest bezużytecznty. Mam kilkanaście zgłoszeń i w każdym ta sama formułka. Skąd mam wiedzieć, do jakiego produktu mam przesłać link, EAN, zdjęcie na dany mail? Należałoby do formułki dodać link do strony i konkretnego produktu "zgłoszenie zmian" lub niech numer zgłoszenia z tytułu maila będzie na liście zgłoszonych produktów do zmian obok nazwy produktu aby można powiązać korespondencje ze zgłoszeniem.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@papier_czerpany dzięki, przekazałam już Twoją sugestię do zespołu zajmującego się tym obszarem, więc na pewno sprawdzimy dokładnie, jakie zmiany możemy tutaj zaproponować. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów