Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Taki research trochę zrobię z ciekawości...
Bierzecie udział w tym programie? Bo według mnie, maksymalne ceny produktów w arkuszu kalkulacyjnym są trochę śmieszne. Przeanalizowałem kilkanaście pozycji z różnej branży i okazuje się, że biorąc udział w tym programie, otrzymuje się marżę na poziomie 1-2 zł na produkcie. A gdzie tu doliczać jeszcze koszta pakowania produktu, czasu pakowania.... U was też Allegro chce, żebyście za darmo paczuchy przerzucali w tym programie?
Z produktów, które mamy w ofercie przewinął się przez te listy dosłownie 1 taki produkt. Cena zaproponowana przez Allegro była 1zł wyższa od naszej ceny zakupu, a mamy maksymalny rabat na ten produkt u wyłącznego dystrybutora marki na PL.
I tylko tyle? Jedna osoba tylko bierze udział? Też byłem ciekaw tematu, ale widzę, że słaba aktywność.
My czasami braliśmy udział, ale zniechęcał nas długi czas na zatwierdzenie aukcji do programu, wcześniej lista produktów obowiązywała tydzień a 2-3 dni czekaliśmy na zatwierdzenie aukcji. A jak coś poszło nie tak i reklamowaliśmy odrzucenie to już zupełnie porażka. Kilka razy pisaliśmy do allegro, poprawili czas zatwierdzania. Później wydłużyli czas obowiązywania promocji/listy, więc to lepiej. Ale jakoś na początku było więcej "naszych" produktów, później przez ubogą listę i czasochłonność procesu odpuściliśmy i obecnie nie korzystamy.
Taka sama ściema, jak rządowy niski CIT dla małych firm