Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Od tygodnia próbuję uzyskać odpowiedź na pytania związane z tą promocją, ale cały czas jestem proszony o cierpliwość, a pytania wydają się dość proste.
Regulamin Promocji Artykuł 3. Korzyści z uczestnictwa w Promocji stanowi:
"
(...)
8. Jeżeli Użytkownik nabył w Okresie Promocji uprawnienia do otrzymania jakikolwiek innego rabatu transakcyjnego z tytułu uczestnictwa w programie lub promocji organizowanych przez Spółkę, rabat transakcyjny należny w ramach Promocji zostanie obliczony od naliczonej prowizji od sprzedaży pomniejszonej o wartość należnego z innego programu i/lub promocji rabatu transakcyjnego. "
Czy jeżeli moje oferty biorą udział np. w Allegro Ceny albo AlleObniżka, to czy nie są liczone do Bonusu wcale, czy są liczone ale z pomniejszoną wartością? Proszę o wyjaśnienie lub o przykład.
Drugie pytanie dotyczy tzw. "Wartości Bazowej" także określonej w Regulaminie:
"Artykuł 2. Warunki uczestnictwa. (...)
3. Warunkiem otrzymania Bonusu przez Użytkownika zaproszonego do Promocji jest łączne spełnienie następujących warunków: (...)
g. utrzymanie średniej dziennej liczby aktywnych Ofert opublikowanych łącznie na wszystkich Kontach Firma danego Użytkownika zarejestrowanych na jeden, unikalny numer NIP na platformie w domenie allegro.pl, na poziomie nie niższym, niż 80% średniej dziennej liczby aktywnych Ofert tego Użytkownika opublikowanych w okresie od 01.01.2024 do 29.02.2024 (dalej: “Wartość bazowa”) łącznie na wszystkich Kontach Firma tego Użytkownika zarejestrowanych na jeden, unikalny numer NIP na platformie w domenie allegro.pl w Okresie weryfikacji. (...)
Artykuł 5. Postanowienia końcowe.
Nie otrzymałem żadnego maila w związku z pkt 1 art. 5 Regulaminu. Chciałbym się dowiedzieć ile w naszym przypadku wynosi ta Wartość Bazowa. Dostałem już parę odpowiedzi, ale żadna nie jest prawidłowa, mimo, że cytowałem Regulamin.
raczej nie oczekuj konstruktywnej odpowiedzi
nam w podobnej korespondencji nikt nie odnosi się do regulaminu serwisu czy przepisów
zwróć także uwagę na problemy wynikające ze sprzedaży poza
Polskę - np: przeczytaj to forum
i sprawdź czy to się Ci opłaca
@plusk_pl postaram się wrócić do Ciebie z odpowiedzią tak szybko jak tylko będzie to możliwe.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy to naprawdę takie trudne sprawdzić tą wartość bazową, którą sami ustaliliście? Wg tego samego Regulaminu macie obowiązek nas powiadomić o tej wartości, a już 2 tygodnie czekam i nic. Jeżeli trzymać się Regulaminu musiałbym najpóźniej 29.02 dostać maila z informacją o Wartości Bazowej, tzn. musi być znana.
Zanim zacznę wprowadzać artykuły na inne rynki, chciałbym wiedzieć ile muszę ich wystawić, żeby dostać rabat, na razie nie umiem się dowiedzieć, a promocję już aktywowałem
@plusk_pl bardzo Cię przepraszam za tę sytuację i że musiałeś czekać tak długo na tę informację. Za chwilę otrzymasz od naszego pracownika maila z odpowiedzią na twoje pytanie.