anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o sprawdzenie

Ziolko39
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Proszę o sprawdzenie kupującego Client:50045010 > wczoraj pisał do mnie pytanie o obiektyw > po jakimś czasie podesłał mi 2 screeny 

IMG_2318.jpeg

Bez-nazwy-1.jpg

Nie dotyczą one mojego przedmiotu > po napisaniu mu, że próbuje oszustwa odpisał, że to pomyłka > ale na wszelki wypadek proszę o sprawdzenie >  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Ziolko39 Klient faktycznie kupił i opłacił ten zakup. Na tym etapie nie mamy podstaw do podjęcia działań. Wygląda to na pomyłkę jak napisał.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@nat_not  , @Ziolko39 

Ja tylko chciałbym zwrócić uwagę że trochę za dużo danych na tym screenie jest. Nati, ukryj proszę.

oznacz moderatorów

Client:50045010
#1 Nowicjusz#

Wyjaśniłem tą sytuację panu powyżej.

Wczorajszego dnia napisałem do dwóch podobnych aukcji z z zapytaniem czy uda się to wysłać w najbliższym czasie. Kiedy nie dostałem wystarczająco szybkiej zwrotki, postanowiłem kupić obiektyw który w zestawie miał również telekonwerter. Ceny tych aukcji były dosyć podobne do takiego stopnia że gdy któryś z panów mi odpisał z automatu pomyślałem, że to aukcja którą zakończyłem. Tam wdała się dyskusja odnośnie tego że jednak nie została opłacona, a ja w nerwach chcą udowodnić dokonania płatności wysłałem screen. Bo jakimś czasie doszedłem do tego że pomyliłem czaty w aukcjach o czym też poinformowałem pana powyżej. I na tym bym skończył. Ale widzę że pan koniecznie musiał wyjaśnić sprawę z administracją, słusznie. Proszę jednak aby takie sprawy załatwiać drogą poufną i nie udostępniać danych mojego konta na forum, bo to sprzeczne z moimi prawami. 

Pozdrawiam 

i raz jeszcze przepraszam za pomyłkę.

Jednocześnie proszę o informacje że ten screen został usunięty. 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

Ok. Pomyłka. Ale jest tyle postów na tym forum, że lepiej poprosić nasze Panie o sprawdzenie. Uchroni to innych.

oznacz moderatorów