Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o sprawdzenie kupującego Client:50045010 > wczoraj pisał do mnie pytanie o obiektyw > po jakimś czasie podesłał mi 2 screeny
Nie dotyczą one mojego przedmiotu > po napisaniu mu, że próbuje oszustwa odpisał, że to pomyłka > ale na wszelki wypadek proszę o sprawdzenie > @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wyjaśniłem tą sytuację panu powyżej.
Wczorajszego dnia napisałem do dwóch podobnych aukcji z z zapytaniem czy uda się to wysłać w najbliższym czasie. Kiedy nie dostałem wystarczająco szybkiej zwrotki, postanowiłem kupić obiektyw który w zestawie miał również telekonwerter. Ceny tych aukcji były dosyć podobne do takiego stopnia że gdy któryś z panów mi odpisał z automatu pomyślałem, że to aukcja którą zakończyłem. Tam wdała się dyskusja odnośnie tego że jednak nie została opłacona, a ja w nerwach chcą udowodnić dokonania płatności wysłałem screen. Bo jakimś czasie doszedłem do tego że pomyliłem czaty w aukcjach o czym też poinformowałem pana powyżej. I na tym bym skończył. Ale widzę że pan koniecznie musiał wyjaśnić sprawę z administracją, słusznie. Proszę jednak aby takie sprawy załatwiać drogą poufną i nie udostępniać danych mojego konta na forum, bo to sprzeczne z moimi prawami.
Pozdrawiam
i raz jeszcze przepraszam za pomyłkę.
Jednocześnie proszę o informacje że ten screen został usunięty.
Ok. Pomyłka. Ale jest tyle postów na tym forum, że lepiej poprosić nasze Panie o sprawdzenie. Uchroni to innych.