Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem był już wałkowany, ale uważam, że nadal można go wałkować. Może dalej warto zgłaszać do UOKiK-u skandaliczne wg mnie praktyki pobierania prowizji od kosztów wysyłki.
Allegrowicze wkurzają Was wysokie prowizje od całej transakcji? Mnie bardzo! Znalazłem ciekawy artykuł potwierdzający nasze niezadowolenie na stronie Strefa Inwestorów. Poczytajcie i dajcie znać co tym myślicie. Ja myślę: warto zgłaszać takie uwagi i praktyki do UOKiK jakie wprowadził serwis allegro: koszta prowizji od wysyłki! Na razie serwis uważa, że robi wszystko OK - może? Nie mi jest to oceniać pod kątem prawnym i wolnorynkowym, ale im więcej niezadowolonych tym tym bardziej UOKiK będzie się przyglądał sprawie. Ja uważam, że powinniśmy walczyć o nasze pieniądze (KOSZT PROWIZJI od KOSZTÓW WYSYŁKI - NIE JEST NASZYM PRODUKTEM i nie powinien mieć miejsca - niech pobierają prowizję od przewoźników).
A tutaj znaleziony artykuł:
@damkowal Dobre 2 tygodnie temu były już tutaj tematy o tym, że UOKiK za to się zabiera.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@damkowal napisał: "Ja myślę: warto zgłaszać takie uwagi i praktyki do UOKiK", "Ja uważam, że powinniśmy walczyć o nasze pieniądze"
Kiedy wysłałeś swoje zgłoszenie do UOKiK? Odpisali Ci już coś?
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Nie napisze tutaj kiedy i jak zgłosiłem i czy zgłosiłem 🙂
Zemsta serwisu może być sroga :-))), ale tutaj jest coś takiego:
Kontakt z Departamentem Ochrony Konkurencji możliwy jest )w przypadku ogólnokrajowym):