Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostawa smart którą klient na za darmo, allegro wzieło 9,99 zł. Te prowizje allegro są chore a dodatkowo blokują wypłaty środków. To już zaczyna być po...... Nie dziwne że wszędzie o Allegro piszą **piiip**.
@DrukujTanio a co Ty dopiero odkryłeś, że Allegro bierze prowizję od wysyłek🤔
Już widzę że Ty od Allegro
@DrukujTanio tak, ja od Allegro, bo poznałem tajemnicę Poliszynela😁, a Ty @Monika__L nie przyznawaj się, że wiesz o tym od wielu lat😂
Tu nie chodzi, że tylko od wysyłek, co jest skandalem, ale jak bardzo jest ona wysoka, jak również to, że bierze podwójną prowizję za sprzedanie tego samego przedmiotu.
Wystarczy, że skorzystasz z ich "darmowego" promowania tzw. 10-dniowe Wyróżnienie za 0 zł zamiast 19,90 zł, jednak jak zapomnisz o wyłączeniu tej "promocji" w ostatnim dniu, to allegro ci nie przypomni, przypomną ci w dniu rozliczenia...A jak sprzedaż coś z tak "darmowej promocji" , to mało tego, że policzą ci prowizję od normalnej sprzedaż, to również doliczą następną prowizję za ten sam przedmiot, jeżeli ten był objęty ich tzw. "darmowym wyróżnieniem" a jak dobrze pamiętam, to prowizja z takiej aukcji objętej 10 dniowym wyróżnieniem, jest chyba dwukrotnie wyższa.
@Ian4 wszystko się zgadza, ale to nie są tajne informacje, to tak samo jak byś psioczył na bank, że wiązłeś 100tyś kredytu, a musisz oddać 180tyś😉
Nie znaczy to, że mam się z tymi monopolistycznymi praktykami zgadzać i przymykać na to oko.
Zastanawia mnie co innego, a mianowicie to, że trzymasz stronę uciemiężyciela zamiast sprzedawców pomimo, że zdrowy rozsądek jak i zwykłej przyzwoitości powinna podpowiadać ci co innego i nie tylko w tym wątku...
@Ian4 ja nie trzymam niczyjej strony, mi też te prowizje nie pasują, zwyczajnie przedstawiam fakty, tylko niektórzy sprzedawcy narzekają tak jak mój sąsiad który mówi, że Polsce to źle, Niemcy mają dobrze, ale jak mu mówię: "wyprowadź się do Niemiec", to nie bo nie i dalej mieszka w Polsce na którą wiecznie narzeka 😉
Tak, tak świetna rada dla sąsiada...ma zaczynać od zera.
To samo robił ze swoimi kontrahentami **piiip**, najpierw zmonopolizował rynek, a później dyktował warunki. Zniszczył mały biznes, albo go przejął, a duże firmy sobie podporządkował.
Dobrze o tym wiesz, więc nie pogrywaj ze mną w ch..a, bo jestem za inteligentny na te gierki.
@Ian4 widzę jednak, że Ty to myślisz jak mój sąsiad😉, będzie pracował tutaj za 3800, a do Niemiec nie pojedzie, bo tam musi zaczynać od zera😁
oczywiście i to od wielu lat, tylko kiedyś od 1 zł,a teraz coraz więcej
Aledrogo nie kropkujcie
@DrukujTanio Ja tylko małe sprostowanie: klient nie ma dostaw smart darmo, przecież płąci 59,90 za rok czyli około 5 zł miesięcznie. Może niewiele ale to nie jest darmo.