anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prześlij dokumenty, aby odblokować wypłaty Twoich środków

DrukujTanio
#10 Popularyzator

Jak długo trwa weryfikacja po przesłaniu dokumentów i przelewu? Od ponad tygodnia czekam i nic się w tym temacie nie dzieje pomimo wielu próśb i wiadomości. Miało to trwać 3 dni a trwa ponad 7 dni. Czy w Allegro Finanse ktoś pracuje?

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @DrukujTanio, poprosiłem odpowiedni dział o informacje w sprawie Twojej weryfikacji.
Jak tylko je otrzymam, wrócę do Ciebie w tym wątku.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

alfaprint
#8 Zapaleniec

Jak długo trwa weryfikacja po przesłaniu dokumentów i przelewu? Od ponad tygodnia czekam i nic się w tym temacie nie dzieje pomimo wielu próśb i wiadomości. Miało to trwać 3 dni a trwa ponad 7 dni. Czy w Allegro Finanse ktoś pracuje

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@DrukujTanio @alfaprint Którego konta dotyczy Twoja sprawa?

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

alfaprint
#8 Zapaleniec

Wszystkich ale weryfikacja jest na: alfaprint

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@alfaprint To już lepiej sobie w tym celu zainstalować mobywatela, trzeba tylko zeskanować podany kod Qr w celu weryfikacji. Wszystko gotowe i odblokowane w 5 minut.

alfaprint
#8 Zapaleniec

Mam mObywatela, wszystko zrobiłem porzez telefon i przelew wefyfikacyjny i teraz robią wszystko by wydłużyć proceduy. Zrobiłem przelew to za trzy dni napisali że on sie przeterminował, zrobilem drugi zapewne znów będzie odpowiedź że mam zrobić kolejny itd. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Wracam @alfaprint, otrzymałem informację, że nasz doradca skontaktował się z Tobą w tej sprawie w zgłoszeniu o numerze 55529208.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

alfaprint
#8 Zapaleniec

Ja już potwierdzenie wysyłam kolejny raz.

oznacz moderatorów

DrukujTanio
#10 Popularyzator

Dzień dobry

Całośc miała trwać 3 dni a trwa już 10 dni. Czy doczekam się odblokowania środków??

pozdrawiam Marek [edycja]

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@DrukujTanio w korespondencji przekazaliśmy już informację w tym temacie. Obecnie trwa weryfikacja po stronie operatora, nie mamy możliwości przyspieszenia tego procesu. Prosimy o cierpliwość. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DrukujTanio
#10 Popularyzator

Ciągle ta sama odpowiedź kopiuj wklej która nie rozwiązuje problemu

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@DrukujTanio nie dostaniesz innej odpowiedzi, bo nie możemy nic więcej zrobić w tej kwestii. Musimy poczekać na weryfikację operatora, nie jest to zależne od nas. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów