Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Niestety nie mogę dokonać wypłat z mojego konta mimo aktualizacji nowego numeru konta bankowego przez przelew 1pln oraz przesłaniu skanu dokumentu tożsamości. Proszę o interwencje w sprawie zablokowanego konta. Pozdrawiam
@babylonian Dzisiaj to chyba dzień wolny, niedziela dziś jest.
Nie zauważyłeś? A może ja się mylę ???
Nie rozumiem tej odpowiedzi... Bardzo dobrze zdaję sobie sprawę, ze jest dziś niedziela ale czas weryfikacji mojego konta jest zdecydowanie dłużysz niż 5 dni , dlatego pisze tutaj z prośbą o pomoc.,
@babylonian To dobrze że zaczynasz opisywać problem, do na pewno ułatwi pomoc.
Przy okazji pamiętaj że liczą się dni robocze, więc nie pięć a prawdopodobnie trzy dni.
To jeszcze nie tak dużo, jeśli to Przelewy 24 to potrwa jeszcze kilka dni..
ps. no tak, zgadnąłem, Przelewy24, jest w tytule.. niestety 🤕
Czy mogę poprosić o pomoc administratorów w mojej sprawie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ? Proszę o kontakt z Przelewy24. Jak długo mam czekać na aktywację konta? Przesyłałem skan dokumentu i aktywowałem konto przez przelew 1pln.
@babylonian Przelew z 2023-03-03 został odrzucony i widzę, że dzisiaj został wykonany ponowny przelew. Musisz teraz poczekać do 5 dni roboczych na weryfikację.
Jeśli robiłeś przelew w poprzednim tygodniu, to prześlij nam proszę jego potwierdzenie (https://allegro.pl/pomoc/kontakt), bo nie widzimy tego w systemie.
Rozmawiałem dziś z Przelewy24. Nie dostali aktualizacji mojego konta z Allegro, które zostało zaktualizowane na prawidłowe po drugim przelewie 7 marca. Nie mogę czekać kolejnych 5 dni roboczych i proszę natychmiast odblokować dostęp do wypłacenia mojej gotówki.
Po interwencji Przelewy24 zostaly aktywowane. Dziekuje!