anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przelicznik cen zagranicznych - problem

Client:28769449
#11 Animator

Cześć,

Miałem już kilka razy taki przypadek, że  przy wystawieniu ofert na rynki zagraniczne, przelicznik cen odwalał i (oczywiście) działał na moją niekorzyść. Nie dzieje się to zawsze, co chyba jest gorsze, bo usypia czujność.

Jest to o tyle problematyczne, że zanim oferta zostanie zaakceptowana na rynki zagraniczne, nie da się ręcznie tej ceny ustawić. Trzeba więc czekać, aż system je zaakceptuje i wtedy wszystko szybko zmieniać, nadawać reguły cenowe, bo klient jak wyczuje okazję, to z niej skorzysta... W przypadku kilkudziesięciu produktów, czy kilkuset to naprawdę uciążliwe.

Dwa razy miałem tak, że klient z Czech wykupił cały towar, około 30 sztuk w cenie ~20CZK, który normalnie kosztuje 90PLN. 

No więc moje pytanie - czy zostanie to naprawione?

Screen błedu z przeliczeniami:

Client28769449_0-1779968141717.png

Jak widać system przeliczył 87,99 PLN na 20CZK. W przypadku innych walut też nie jest dobrze.

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:28769449 Czy możesz dodać zrzut całego ekranu, tak aby był widoczny również pasek adresowy przeglądarki, data i godzina? 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów