anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przywrócenie aukcji

dori2
#1 Nowicjusz

Witam, piszę tu gdyż nie mam już pomysłu jak rozwiązac mój problem.

W dniu dzisiejszym otrzymałam od Allegro upomnienie dotyczące jednej aukcji, która została usunięta z powodu:

Otrzymaliśmy zgłoszenie od uprawnionego podmiotu, który współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw

Zweryfikowaliśmy i usunęliśmy wskazaną ofertę ze wszystkich rynków, na których były dostępne.

.

Po chwili okazało się, że usunięte zostały także inne moje oferty - ponad 2 tysiące!!!! z powodu parametru MARKA: OTHER (inna).

Nie mogę wznawiac, ani wystawiac nowych aukcji z tym parametrem.

Usiłowałam, w rozmowie z Allegro, spowodowac wznowienie tych dwóch tysięcy aukcji, jednak bezskutecznie.

Jestem PRZERAŻONA perspektywą ponownego wystawiania takiej ilości aukcji.

Jeśli ktoś wie, jak rozwiązac tę sytuację będę bardzo wdzięczna za rady

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dori2 usunięcie ofert miało związek z nałożeniem sankcji na wartość parametru marka: inna/bez marki. Sankcja została nałożona w związku z naruszeniami regulaminu, po zgłoszeniu od podmiotu uprawnionego. Skonsultuję jeszcze Twoją sprawę i wrócę do Ciebie z dalszą informacją. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

dori2
#1 Nowicjusz

Dziękuję serdecznie 🙂

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dori2 wracam do Ciebie z informacją. Otrzymałam potwierdzenie, że brak możliwości wznowienia ofert wynika z blokady o której pisałam wcześniej. Z racji naruszenia regulaminu została nałożona sankcja na markę którą podałaś w ofercie, w tym przypadku była to marka "inna/bez marki"

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów