Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie, może naiwne ale jednak,
w związku z zapowiedzianymi zmianami dot.
chodzi o zmiany w stylu - duży może więcej a jak ktoś ma mniejszą sprzedaż czy trochę wyższe ceny to nawet przy wyższej ogólnej ocenie będzie miał w nagrodę jeszcze mniejszą sprzedaż?
Pytam bo allegro do tego nas przyzwyczaiło i wolałbym nie mieć zaskoczenia że nagle sprzedaż mi wzrośnie, nie będę wiedział co robić z tymi ekstra 10 zamówieniami.
i od kiedy trafność nazywana jest "rekomendacją"?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@mix-mce łudzisz się ,że allegro cokolwiek zrobi dla drobnych sprzedawców ? to ma tylko jeden cel , zwiększenie konkurencyjności , a za tym wymuszenie na sprzedających wykupywania promowań
@mdrogeria nie, ale miło by było gdyby chociaż już więcej nic nie psuli. Przed wprowadzeniem trafności miałem 25% ofert co dzisiaj i 50% większą sprzedaż, i tak samo miałem ówczesny "standard allegro". Kij im w oko z tymi rekomendacjami.
@mix-mce strzelili sobie w kolano tworząc panel ,, inne oferty tego produktu ,, spadła przez to ilość promowań
@mdrogeria ten panel został wprowadzony po produktyzacji, trafność była dużo wcześniej.
Kiedyś promowałem, miałem adsy włączone, nie stwierdziłem żadnych wzrostów oprócz wartości faktury do zapłaty.