Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Ostatnio zauważyłem, że w transakcjach z kupującymi, którzy wybrali jako sposób dostawy i zapłaty, przesyłkę pobraniową @InPost. Mam niekorzystną różnicę w cenie przesyłki, pomiędzy cennikiem od Allegro, a cena za jaką kupuje przesyłkę od @InPost. Konto firmowe. Konta inPost i Allegro powiązane. Jak sobie z tym poradzić, żeby nie zmieniać ręcznie ceny w managerze przesyłek? Nie chcę żeby klient wystawił mi negatywny komentarz, że podniosłem mu cenę za dostawę, skoro na Allegro wyświetla mu się ponad złotówkę taniej...
Za pobrania, to nie wiem czy się automatycznie da to zmienić, raczej musisz ręcznie.
Wiem, że mogę zmienić to ręcznie. Problem w tym, że kupujący widzi cenę za przesyłkę, dokonując wyboru opcji dostawy, niższą, niż po zmianie ceny ręcznie, na taką jaką obciąża mnie inPost.
@__plures__ po zakupie nic nie zmieniaj, bo umowa jest zawarta 😞 zmień cennik dostaw do kolejnych zamówień bo były podwyżki 😞
Zmieniliśmy opłaty za dostawę przesyłek poza Allegro Smart!
Metoda dostawy | Opłata brutto do 31 października | Opłata brutto od 1 listopada |
---|---|---|
Allegro Paczkomaty InPost |
10,95 zł
|
11,49 zł
|
Allegro miniKurier24 InPost |
11,99 zł
|
12,49 zł
|
Opłata podstawowa za dostawę metodą Allegro Kurier24 InPost pozostaje bez zmian: 14,99 zł.
Do opłaty za przesyłki z opcją płatności przy odbiorze doliczamy opłatę dodatkową za tę usługę. Zmieniliśmy opłatę za tę usługę dla metod Allegro miniKurier24 InPost i Allegro Kurier24 InPost:
Metoda dostawy | Opłata brutto do 31 października | Opłata brutto od 1 listopada |
---|---|---|
Allegro miniKurier24 InPost i Allegro Kurier24 InPost |
2,46 zł
|
3,08 zł
|
Opłata dodatkowa za usługę płatności przy odbiorze dla metody Allegro Paczkomaty InPost pozostaje bez zmian: 4,44 zł.