Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję w dziale materiały do rękodzieła w dziale
Kolekcje i sztuka > Rękodzieło >Przedmioty ręcznie wykonane >Wyposażenie domu> Mozaiki
Materiały nie mają EAN. Czy z tego wynika, że sprzedaż muszę zakończyć w połowie przyszłego roku?
@ElaEla777 Nie, poszukaj w tym watku : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/15-07-zapytaj-eksperta-produktyzacja-w-all...
Podane tutaj jest jak zdobyć EAN i jaka firma to robi ( musisz za to zapłacić)
czytałam ten wątek ale nie znalazłam nic o rękodziele
Jeśli mam kupować jakiś EAN nie wiem po co, to wolę się wycofać. Dziwię się naprawdę, że allegro chce się pozbyć sprzedawców, z których ma niemałe prowizje. Chciałabym wiedzieć czy będę mogła mój towar sprzedawać chociaż do połowy przyszłego roku?
Mam niejasne wrażenie, że kategorie w dziale Kolekcje i sztuka są wolne od tych idiotyzmów - ale może nie jestem na bieżąco
Mam nadzieję. Pytałam o to na allegro czat ale oni sami przyznają, że nie wiedzą.
@ElaEla777 - był mail. w mailu jest załącznik .xls i tam masz szczegółowo wypisane kategorie z EAN-ami obowiązkowymi... No chyba że Ci się nie chce przeglądać pliku na 1010 wierszy.... Trochę zaangażowania !
W mailu był długi załącznik, sprawdzałam i tam nic nie wspomniano, żeby mozaiki były obowiązkowe. Spytałam się tu, bo nie byłam pewna. Zmieniają tyle rzeczy tak często, mogli zmienić i to.
Czy mogłabym prosić o jakieś namiary na ten list, bo jeszcze chciałam sprawdzić biżuterię,. Zmieniłam konto allegro i maila i nie mogę znaleźć.
Już znalazlam ten list.