Od dawna próbuje przystąpić jako sprzedawca do tej usługi, ale nie ogarniam ilości informacji ,jaką przygotowało allegro dla sprzedawców. Nie wiem nawet czy spełniam wszystkie warunki. Próbowałam znaleźć jakiś kontakt e-mail do kogoś kto mógłby mi pomóc. Niestety nie znalazłam żadnego odnośnika do pomocy technicznej. Czy ktoś z pracowników Allegro mógłby mi pomóc i krok po kroku , w skrócie wdrożyć mój sklep ?
Emusklep Obowiązkowe 2opcje OWP i 1 kurier . W nazwie przedrostek allegro np ,,allegro Inpost kurier ,,.
A jeszcze prościej umowa z Pocztą oraz Inpost.
@Emusklep wszystko masz poprawnie, opinie, zwroty, jakość obsługi musisz zmienić tylko ceny dostaw i samo wskoczy poniżej ceny i przewoźnicy jacy liczą się w smarcie 🙂
Pierwszy warunek:
|
Punkty odbioru
|
Przedział cenowy
|
|---|---|
|
od 0,01 zł do 9,99 zł
|
|
|
od 0,01 zł do 6,70 zł
|
|
|
Paczka w RUCHU
|
od 0,01 zł do 6,70 zł
|
|
od 0,01 zł do 7,99 zł
|
|
|
UPS Odbiór w Punkcie
|
od 0,01 zł do 7,99 zł
|
|
Automaty do paczek
|
Przedział cenowy
|
|---|---|
|
od 0,01 zł do 8,99 zł
|
|
|
Paczkomaty 24/7
|
od 0,01 zł do 8,00 zł
|
|
Listy i przesyłki polecone
|
Przedział cenowy
|
|---|---|
|
od 0,01 zł do 6,99 zł
|
|
Przesyłki kurierskie
|
Przedział cenowy
|
|---|---|
|
Allegro Pocztex Kurier 48
|
od 0,01 zł do 11,99 zł
|
|
X-press Couriers
|
od 0,01 zł do 12,99 zł
|
|
Allegro Kurier DPD
|
od 0,01 zł do 12,99 zł
|
|
Kurier UPS
|
od 0,01 zł do 12,99 zł
|
Jeżeli chcesz umożliwić klientowi darmowy zwrot w ramach przesyłki kurierskiej objętej Allegro Smart! - waga paczki nie powinna być większa niż 30kg.
lub
Drugi warunek
jedna z powyższych metod dostawy w cenie nie wyższej, niż te podane w tabeli oraz udostępnij numer śledzenia przesyłki w Allegro dla przynajmniej 50% transakcji z ostatnich 30 dni.