Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam,mam pytanie odnośnie zasad przestrzegania regulaminu allegro czy zasady te obowiązują wszystkich użytkowników czy tylko wybrana grupę ?
Bo po tym jak kilka dni temu zapytałem w konkretnej sprawie pomoc allegro pod numerami zgłoszeń :
pon., 20 mar, 19:37 (2 dni temu) też brak odpowiedzi... |
Zależy co zgłaszasz.
Jak zgłaszasz jakieś niezgodności z opisem, regulaminem, czy prawem sprzedających, którzy mają wystawione po 100 lub 200 tys. aukcji - to lepiej nie zgłaszaj, z tego nic nie będzie. To samo też dotyczy niektórych innych aukcji, ale nie będę się rozpisywał,
@fiskeriSHOP_pl przykro mi, ale nie otrzymasz odpowiedzi na te zgłoszenia, bo ostateczne stanowisko działu bezpieczeństwa otrzymałeś w październiku 2022 roku w korespondencji 27270785.
Witam,dział bezpieczeństwa zasłania się brakiem umowy między mną a hurtownia od której kupuje towar na terenie Polski już od dłuższego czasu. Hurtownia nie robi umów współpracy z kontrahentami tego typu. Państwo wymagacie odemnie takiej umowy a od ok. 200 innych sprzedawców korzystających z tego samego miejsca wystawia ogłoszenia bez problemu.
stąd moje pytanie o regulamin dla wybranych.
nie wiem co chcesz sprzedawać
ale ograniczanie konkurencji jest karalne
zgłoś zmowę cenową do uokik
UOKiK uruchomił w tym celu numer telefonu (22 55 60 500) i adres mailowy (sygnalista@uokik.gov.pl), pod którymi można przekazać dowody na praktyki ograniczające konkurencję. Sygnalistą może być każdy kto wie o niedozwolonym porozumieniu.
https://konkurencja.uokik.gov.pl/zglos-naruszenie/
Witam,dział bezpieczeństwa zasłania się brakiem umowy między mną a hurtownia od której kupuje towar na terenie Polski już od dłuższego czasu. Hurtownia nie robi umów współpracy z kontrahentami tego typu. Państwo wymagacie odemnie takiej umowy a od ok. 200 innych sprzedawców korzystających z tego samego miejsca wystawia ogłoszenia bez problemu. stąd moje pytanie o regulamin dla wybranych.
Tak jak napisali przedmówcy- nic z Twoich zgłoszeń nie będzie. Ja kiedyś tez chciałam zbawiać świat i musiałam przenieść swoją energię i czas na coś innego