Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie rozumiem, dlaczego na stronie z moim produktem reklamowane są produkty innej firmy o tej podobnej nazwie z sugestią, że to inne moje produkty. To zakrawa na nieuczciwą konkurencję na rzecz innej firmy w wykonaniu Allegro:
@stella_pl a namieszał Twój nick -stella_pl
Szukałem miejsca, gdzie to zgłosić, ale nie widzę nic podobnego do kontaktu.
@stella_pl już wołam pomoc @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@stella_pl Podaj proszę numery ofert, któych dotyczy zgłaszany problem.
13726498697 13791243008 13791218728 13770078666 13737493697 i wiele innych, gdzie jest wymieniona marka Stella, czyli moja firma.
@stella_pl ale nazwa firmy a marka Stella to różne rzeczy 😞
Sprawdź czy Stella Pack S.A nie ma zastrzeżonej nazwy ? bo możesz mieć problem że to Ty podszywasz się 😞
wg mojego rozeznania co najmniej kilkanaście firm ma prawo do używania znaku towarowego stella, a nie tylko Stella Pack.
@stella_pl Parametr "marka" w tych ofertach to "Stella", więc reklama innych produktów marki Stella pojawia się w ofertach prawidłowo. Jeśli nie są to produkty tej marki, nie powinieneś podawać takiej informacji podczas ich wystawiania.
wg mojego rozeznania co najmniej kilkanaście firm ma prawo do używania znaku towarowego stella, a nie tylko Stella Pack.
Tak się złożyło, że to ja podałem tę nazwę swojej firmy jako markę. System niesłusznie kojarzy markę ze sprzedającym: "Inne od: Stella" ale użytkownik Stella nic nie sprzedaje.
.
@stella_pl Nie chodzi o użytkownika Stella, ale o markę produktów tej firmy. Nie ma tu błędu. Czy sprzedajesz produkty tej marki czy wyprodukowane przez siebie?
Nie zgadzam się. Informacja: "Inne od: Stella" jednoznacznie sugeruje, że są to oferty użytkownika Stella, a nie marki Stella. Ponadto jedna firma może mieć kilka marek. Ponadto sami informujecie przy wystawianiu oferty:
"Marka lub Producent
Nazwa właściciela lub producenta produktu, który sprzedajesz. Możesz ją wyszukać lub wybrać z rozwijanej listy."
Wynika z tego jasno, że mam prawo do używania tej nazwy (Stella), czyli nazwy swojej firmy, która jest producentem wystawianego towaru i nie powinno to być kojarzone z innym producentem lub marką. Ponadto
@stella_pl Kiedy klikniesz w oferty sponsorowane oznaczone jako "Inne od: Stella" zobaczysz produkty oferowane przez różnych sprzedających, ponieważ - jak pisałam wcześniej - jest to reklama marki, a nie konkretnego użytkownika.
Nie potwierdzamy błędów w prezentacji sponsorowanych produktów.
Nie jest to prawdą, a nie nie jest to przypisane do marki, lecz do słowa kluczowego w opisie towaru. Pod informacją "Inne od: Stella" znajdują się produkty różnych producentów, których jedyną wspólną nazwą jest nazwa w opisie, a nie marka.