Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Chciałbym zacząć korzystać z formatu reklamy wideo na allegro - jednak przed stworzeniem własnej reklamy chciałem podejrzeć jak to wygląda np. u konkurencji/innych sprzedających. Przez 20 minut przeglądania allegro w różny sposób nie natrafiłem na ani jedną reklamę wideo.
1.Czy ten format jest aktywny na allegro?
2. W których miejscach prezentowana jest reklama wideo?
3.W jaki sposób mogę podejrzeć kreacje wideo innych sprzedających?
Allegro nie oferuje takiej możliwości. Obecnie to już w ogóle nie oferuje nic oprócz problemów. Nie wprowadzili żadnej pozytywnej zmiany od dobrych 2 lat. Więc i na poprawę w tej sprawie nie liczyłabym.
Nie zgodzę się z odpowiedzią. W allegro ads widzę możliwość skonfigurowania reklamy wideo.
poproszę o odpowiedź kogoś z aktualną wiedzą
Cześć @sklep_natu_care. Tak, format jest dostępny na Allegro. Reklama wideo będzie widoczna na liście wyników wyszukiwania ofert. Tutaj znajdziesz więcej szczegółów, dotyczących tego rodzaju promowania.
Czy takie reklamy mogą być blokowane przez adblock/inne wtyczki - przeglądam wyniki wyszukiwania dla różnych kategorii i nadal nie widziałem ani jednej reklamy wideo - jedynie reklamy graficzne na górze strony
@sklep_natu_care tak, adblock będzie blokował wyświetlanie reklamy wideo, należy go wyłączyć. Reklama widoczna jest pod listą ofert, możesz ją zobaczyć np. tutaj (musisz zjechać na dół).