anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamacje i Dyskusje

ArekKarp
#10 Popularyzator

Ciągle wyświetla mi się ikonka z nie odebraną wiadomością z 1 jedynką. Kiedy kursorem ją dotykam jedynka jest przy: Reklamacje i Dyskusje .

Choć przeczytałam i wróciłam do poprzedniej wersji, jednak codziennie jest ta sama sytuacja przy wiadomościach ciągle jest ta nieszczęsna 1 jedynka, która wprowadza w błąd, bo myślę, że mam nową wiadomość od klienta, a tu znów wiadomość dotyczy REKLAMACJE I DYSKUSJE. Jak usunąć tę wiadomość na górze ekranu koło ikonki z dzwoneczkiem - powiadomień?

Nowy sposób obsługi Reklamacji - zmiany od 28.10

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @ArekKarp, dziękuje za zgłoszenie. Konsultuję sprawę z odpowiednim zespołem i wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam odpowiedź lub rozwiązanie.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

DKCommerce
#8 Zapaleniec

U nas ta sama sytuacja! Zgłaszałam do Państwa ten błąd już dobry miesiąc temu i nic nie zostało naprawione. Ba! Dzisiaj znalazłam klienta bez odpowiedzi na 25 stronie wśród starych i zamkniętych już dyskusji, która oczywiście nie wyświetlała się po kliknięciu ''pokaż nieodczytanie'' czy ''oczekujące na odpowiedź''. I nie działa to w obu wersjach starej jak i nowej. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@DKCommerce @ArekKarp @Jemzdrowo24_pl otrzymaliśmy informację, że ten problem został rozwiązany. Od teraz takie przypadki nie powinny już się pojawiać. 
Oczywiście dajcie proszę znać, gdyby było inaczej. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Podpinam się, u mnie jest taka sama sytuacja.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ArekKarp @Jemzdrowo24_pl Otrzymałem informację, że jest to błąd nad którego naprawą pilnie pracujemy. Z góry przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Exclusive_case
#7 Wielbiciel

i jak? minęły prawie 3 miesiące i nadal jest to samo, odpisywanie na reklamacje i dyskusje jest mega utrudnione, bo te wiadomości się źle wyświetlają i nie wiadomo czy już odpowiedzieliśmy czy nie

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Exclusive_case Czy możesz doprecyzować? Jak wyjaśniła Monika, ten problem został już wyeliminowany. Pojawił się ponownie, czy w Twojej opinii nigdy nie zniknął? 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów