Ciągle wyświetla mi się ikonka z nie odebraną wiadomością z 1 jedynką. Kiedy kursorem ją dotykam jedynka jest przy: Reklamacje i Dyskusje .
Choć przeczytałam i wróciłam do poprzedniej wersji, jednak codziennie jest ta sama sytuacja przy wiadomościach ciągle jest ta nieszczęsna 1 jedynka, która wprowadza w błąd, bo myślę, że mam nową wiadomość od klienta, a tu znów wiadomość dotyczy REKLAMACJE I DYSKUSJE. Jak usunąć tę wiadomość na górze ekranu koło ikonki z dzwoneczkiem - powiadomień?
Cześć @ArekKarp, dziękuje za zgłoszenie. Konsultuję sprawę z odpowiednim zespołem i wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam odpowiedź lub rozwiązanie.
U nas ta sama sytuacja! Zgłaszałam do Państwa ten błąd już dobry miesiąc temu i nic nie zostało naprawione. Ba! Dzisiaj znalazłam klienta bez odpowiedzi na 25 stronie wśród starych i zamkniętych już dyskusji, która oczywiście nie wyświetlała się po kliknięciu ''pokaż nieodczytanie'' czy ''oczekujące na odpowiedź''. I nie działa to w obu wersjach starej jak i nowej.
@DKCommerce @ArekKarp @Jemzdrowo24_pl otrzymaliśmy informację, że ten problem został rozwiązany. Od teraz takie przypadki nie powinny już się pojawiać.
Oczywiście dajcie proszę znać, gdyby było inaczej.
Podpinam się, u mnie jest taka sama sytuacja.
@ArekKarp @Jemzdrowo24_pl Otrzymałem informację, że jest to błąd nad którego naprawą pilnie pracujemy. Z góry przepraszamy za wszelkie niedogodności.
i jak? minęły prawie 3 miesiące i nadal jest to samo, odpisywanie na reklamacje i dyskusje jest mega utrudnione, bo te wiadomości się źle wyświetlają i nie wiadomo czy już odpowiedzieliśmy czy nie
@Exclusive_case Czy możesz doprecyzować? Jak wyjaśniła Monika, ten problem został już wyeliminowany. Pojawił się ponownie, czy w Twojej opinii nigdy nie zniknął?