anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozporządzenie GPSR a zestawy produktów

Methrylis
#13 Ambasador#

Na swoich aukcjach większość ofert to zestawy produktów kilku różnych producentów, np. czapka od jednego, okulary od drugiego i wąsy od trzeciego. Co w takim przypadku?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Methrylis
#13 Ambasador#

I jak właściwie mogę już podłączać producentów pod produkty? Bo jak na razie nie widzę żadnych narzędzi poza możliwością dodania danych producentów. A czasu coraz mniej. Jak niby mamy dodać producentów do kilkunastu tysięcy ofert bez żadnych narzędzi? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Methrylis na ten moment można podać tylko jedną osobę odpowiedzialną w ofercie. Aktualnie pracujemy nad tym, aby była możliwość podawania osoby odpowiedzialnej dla każdego produktu w zestawie.

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@RaBarbar_ka czyli obecnie się nie da - allegro niegotowe na zmiany w prawie

oznacz moderatorów

Methrylis
#13 Ambasador#

@RaBarbar_ka no dobrze, a mogę znać odpowiedź na drugie pytanie o potrzebne narzędzia do wprowadzania tych zmian? Poza dodaniem producentów do listy? 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Methrylis możesz grupowo dodawać osobę odpowiedzialną w zakładce Mój Asortyment. 
Najpierw powinnaś zdefiować osoby odpowiedzialne w ustawieniach sprzedaży jako osobne wpisy, a następnie możesz użyć wcześniej zdefiniowane osoby odpowiedzialne w ofertach. Osobę odpowiedzialną możesz przypisać do oferty przy jej wystawianiu, edycji lub w zakładce Mój Asortyment.

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

PartyTino
#7 Wielbiciel#

jeżeli dodam w ustawieniach dane producentów , to później w jaki sposób mam ich przypisać do aukcji masowo,  które mam aktywne a jest ich 5 tyś .

oznacz moderatorów