Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na swoich aukcjach większość ofert to zestawy produktów kilku różnych producentów, np. czapka od jednego, okulary od drugiego i wąsy od trzeciego. Co w takim przypadku?
I jak właściwie mogę już podłączać producentów pod produkty? Bo jak na razie nie widzę żadnych narzędzi poza możliwością dodania danych producentów. A czasu coraz mniej. Jak niby mamy dodać producentów do kilkunastu tysięcy ofert bez żadnych narzędzi? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Methrylis na ten moment można podać tylko jedną osobę odpowiedzialną w ofercie. Aktualnie pracujemy nad tym, aby była możliwość podawania osoby odpowiedzialnej dla każdego produktu w zestawie.
@RaBarbar_ka czyli obecnie się nie da - allegro niegotowe na zmiany w prawie
@RaBarbar_ka no dobrze, a mogę znać odpowiedź na drugie pytanie o potrzebne narzędzia do wprowadzania tych zmian? Poza dodaniem producentów do listy?
@Methrylis możesz grupowo dodawać osobę odpowiedzialną w zakładce Mój Asortyment.
Najpierw powinnaś zdefiować osoby odpowiedzialne w ustawieniach sprzedaży jako osobne wpisy, a następnie możesz użyć wcześniej zdefiniowane osoby odpowiedzialne w ofertach. Osobę odpowiedzialną możesz przypisać do oferty przy jej wystawianiu, edycji lub w zakładce Mój Asortyment.
jeżeli dodam w ustawieniach dane producentów , to później w jaki sposób mam ich przypisać do aukcji masowo, które mam aktywne a jest ich 5 tyś .