Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
O co w tym chodzi? Są tutaj jakieś inne rynki oprócz allegro?
@Kaliope_Brzeg muszą być, inaczej taka informacja byłaby zbędna. Tylko po co nam zbędne informacje 🤔
@Kaliope_Brzeg a może będzie wiadomo czy to zakup z allegro.pl czy allegro.cz a może z czasem allegro.de ???
@Agent051 może to jakiś błąd, pogrzebali i coś wylazło z kodu strony i pojawiło się nam 🙂
data-test-id="order-date-and-marketplace">3 lis 2022, 17:39; rynek: allegro.pl
W kodzie strony jest jako test jak zawsze na żywca 😄
le wychodzi na to że będą zaznaczać gdzie zakup 🙂
@Kaliope_Brzeg @kostas11 strzał absolutnie w ciemno, może Allegro przygotowuje się na oddzielne portale, skoro można dodawać tłumaczenia językowe swoich ofert. Może będą wprowadzać osobne wersje Allegro: PL / UA / CZ / EN, gdzie potem ofertę będzie można w jakiś sposób dodatkowo "podpiąć" podczas wystawiania - Allegro.pl + CZ powiedzmy, gdzie nasza oferta będzie domyślnie widoczna w zwykłym allegro + w jakiejś Czeskiej wersji portalu.
A w jakim celu taka informacja tak poza tym, to tego chyba nawet samo Allegro nie wie, nie ma o tym absolutnie żadnych informacji 🤣
@Kaliope_Brzeg Allegro występuje jako miasto-państwo (jak kiedyś Ateny, Sparta i inne) A każde szanujące się miasto musiało mieć agorę (rynek) Stąd ten dopisek. Jeszcze trochę i na środku postawią ratusz.
Ratusz postawi się rękami użytkowników w ramach "odrabiania pańszczyzny"
@majster_man Raczej rękami sprzedawców, a Allegro pobierze prowizję od roboczogodzin🤣
Chyba już postawili 🙂
https://allegro.pl/artykul/siedziba-allegro-w-poznaniu-to-prawie-25-000-mkw-3AbOLYYegfb
To już wiem skąd tyle nowych dopłat i podwyżek 🤣
@Kaliope_Brzeg kobieca przenikliwość jakbyś nie wskazała to bym pewnie nigdy nie zobaczył .
@mdrogeria Nie wiesz jak to jest? > "z kobietami wielka bieda, ale bez nich żyć się nie da"
@Ziolko39 noooo. ale czasem przekraczają granicę . Syn mi się żenił pod koniec sierpnia I oczywiście czyszczenie , pucowanie , golenie obcinanie , przycinanie .... ostatecznie wbilem się w garnitur , dociągnąłem krawat i po mojemu było OK , ALE NIiiEEEEE ...nie , oblazła mnie jeszcze ze 3 razy dookoła , powąchała i nie mając się czego uczepić rzuciła .... ,, a co ci tam sterczy ?? ...
@mdrogeria Trzeba było się zapytać : Tyle lat po ślubie, a Ty jeszcze nie wiesz?
@Ziolko39 z moją lepiej dyskusji nie zaczynać , po męsku zignorowałem zapytanie .
@Ziolko39 @Kaliope_Brzeg @kostas11 to też moja wina , robiłem zakupy przez internet i zerknęła mi przez ramię i bekła ,, przydał by się termometr za okno ,, ....no dobra wybierz .. odparlem . Teraz popękacie ze śmiechu dla prównania gabarytu foto zrobiłem przy czajniku elektrycznym m a to z tyłu to drukarka laserowa 😁
I to też moja wina
@mdrogeria wziąłeś sobie do serca rady pani minister Moskwy, 18st. Prawidłowo 😂
@Agent051 same kobiety w tym wątku ? robiłem fotkę , ale na wskazówkę nie spojrzałem ...
😂🤣😂